Witam
Pomimo mojej nie pełnoletności chcę zacząć cos sprzedawać na giełdzie i rynku. Mam już ukończone 16 lat a wiec moge podjac jakas prace lecz nawet w OHPie mowia ze dla osob nie pelnoletnich to ciezko o prace. Ulotek rozdawac nie bede bo mam problemy z kregoslupem. Truskawki juz sie skonczyly a tak to codziennie wpładło 40 - 50 zł. Musze cos sam wymyslec bo inaczej cienko to widze. Codziennie przegladam gazete dział "praca" ale tam nie ma nic dla "młodych".
W zeszłym roku na giełdzie jak i na rynku sprzedawałem te śmieszne perfumy "markowe" za 10 zł ale średnio to szło. W tym roku chcę spróbować czegoś innego. Na razie mam mało do zainwestowania bo 150 zł ale zawsze coś. PRosze o podpowiedz co moge sprzedawac na takiej giełdzie (w niedziele) a w dni robocze na rynku.
Prosze nie pisac postow co bedzie jak mnie złapią itp. bo akurat u mnie w miescie to jest normalka ze ludzie handluja "bez papierow" i nawet jak policja przechadza sie gielda to tego nie sprawdza nie mowie tu o urzedach bo urzednikom nie chce sie ruszyc dupy z foteli. No w koncu nie ma na co narzekac xD