|
Co mozna o tworzyc,w 80 tys. miescie?? |
Co mozna o tworzyc,w 80 tys. miescie??
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam wszystkich!!mam dylemat gdyz mam zaledwie 18 lat i mieszkam w malym miesicie na wschodzie POlski ,gdzie warunki do rozwoju nowego interesu sa stosunkowo trudne ze wzgledu na wysokie bezrobocie!nie wiem co mozna otworzyc na takim terenie..mam do dyspozycji jakies 13 tys.zl i licze na jakies dotacje z UE!!wiec mysle ze jakas konkretna gotowke zdabede..lecz gorzej jest z pomyslem na konkretny interes...oczywiscie mozna zalozyc jakies pub lecz wydaje mi sie ze na to trzeba wysokiej gotowki..trzeba zaznaczyc jednak iz lokale u ans sa tansze do wynajmu..i to o wiele niz w wiekszych miastach np.w Lublinie!wydaje mi sie iz sklepy spozywcze nie maja duzego popytu..gdyz u nas glownie zakupy sie robi w jakichs wiekszych supermarketach...alternatywa moga byc sklepu typu H&M,reporter..lecz czy oplacalne jest bazowanie na mlodziezy??wkoncu to oni glownie tam by kupowali??czy lepiej podpisac umowe z lokalnymi firmami i postawic na odziez elegancką dla osob juz ustatkowanych po 30-40??a moze macie jakies jesce inne pomysly??zaznaczam jest to niewielkie miasto 80 tys .miezkancow...i nie wiele jest tu jakis nowinek z zachodu..nawet nie am Deichmanna,ehh to mialoby wziecie lecz ma on duze wymagania lokalowe,metrazowe co wiaze sie z ogromnymi oplatami....niestety nie na moja kieszen....jesli mozecie to skomentujcie to podajac jakies wlasne pomysly...z gory dzieki:)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Co mozna o tworzyc,w 80 tys. miescie??": - co można robic w miescie 100 tys - Co można otworzyć za biznes w mieście 10-cio tysięcznym? - hala 800m2 w mieście, jaki można otworzyć biznes? - tworzyć system... - Jakimi programami tworzyć reklamę internetową?
• Strona 1 z 1
|
|