|
Co myslicie o dzisiejszej sytuacji na giełdzie,wedlug mnie.. |
Co myslicie o dzisiejszej sytuacji na giełdzie,wedlug mnie..
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ GPW
‹ GPW - Giełda Papierów Wartościowych
Autor
Wiadomość
co myslicie o dzisiejszej sytuacji na giełdzie,wedlug mnie ryzyko inwestowania teraz jest najwieksze w okresie ostatnich 2 3 lat, wedlug mnie nadciagaja czarne chmury, czy myslicie ze to tylko chwilowa korekta kursow?
korekta juz była w popzrednim tyg mieliśmy atakaować kolejne historyczne szczeyty, jesłi szykasz pocieszenia to nei TU .
dlaczego mysliesz ze ida czarne chmury??? daj pare argumentów analiz
A mi sie nie wydaje zeby cos bylo nie tak. Gospodarka pedzi do przodu jak ekspres od roku widoczne sa male korekty co swiadczy o sytuacji na rynku i mysle ze tak pozostanie jeszcze przez jakis czas. Mysle ze maj moze okazac sie miesiacem podobnym jak byl w zeszlym roku chociaz nic na to nie wskazuje.
Widzisz w roznych miejscach znajdziesz ludzi co twierdza ze juz niedlugo nadejdzie bessa - dla mnie na normalne myslenie to bezsens i jest to wolanie ludzi ktorzy w strachu przed spadkami sprzedali akcje i obserwuja z boku czekajac na mega spadki aby znowu dokupic akcje - a doczekac sie nie moga. Dlaczego kiedy w Polsce bylo zle bardzo zle (budownictwo nie szlo wogole, bezrobocie bylo okropne, stawki procentowe bardzo wysokie, wysoka inflacja) kwitnela hossa a teraz kiedy bezrobocie spada (nawet dlatego ze ludzie wyjezdzaja za granice - ale za to przywoza duze pieniadze i npedzaja ta gospodarke) budownictwo kwitnie i do bardzo kredyty tanie, inflacja mala mialby przyjsc kryzys na naszej gieldzie. Oczywiscie Ameryka kuleje ale to nie wplywa az tak strasznie na nas. Pewno gdy w Ameryce wszystko walnie to i u nas troche sie skorekci ale mamy silna gospodarke i oczekuje w tym roku duzych wzrostow a zamkniecie WIG20 w tym roku na poziomie conajmniej 3800-4000 pkt.
Witam,
moim skromnym zdaniem to obawa przed 6.04, jak nic sie nie wydazy, czytaj nie zniknie Iran z mapy swiata, to beda wzrosty ;) Pozdrawiam Jerry
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Co myslicie o dzisiejszej sytuacji na giełdzie,wedlug mnie..": - Lokata 10% i więcej w dzisiejszej sytuacji - 5000-9000zł zysku jak myslicie co myślicie?? - pytania do sytuacji w PKO BP - Co w sytuacji, gdy brak dotacji?;) - WYKORZYSTANIE SYTUACJI GOSPODARCZEJ
• Strona 1 z 1
|
|