Witam Wszystkich !!! Mając troszkę wolnych dni zająłem się buszowaniem po internecie i trafiłem na forum biznesu . A że nigdy nie za dużo wiedzy to trochę tu po przebywam . Poczytałem sobie troszeczkę i czym dłużej tu jestem zaczynam być w małym szoku. Widzę tu rożne trele morele i na poważnie i trochę oszołomowate /jest takie słowo??/ ale to dobrze musi być urozmaicenie.Przyznam ciekawy sposób na docieranie do potencjalnych klientów a i czegoś nowego można się nauczyć.
Przyznam , że najbardziej zainteresowały mnie posty w rubryce o pierdołach. Czyli tu gdzie teraz piszę a najbardziej post związany ze "biznesem " czyli post 20-letniej kobiety która czeka na sponsora coby wpłacił 50 zł na konto celem spłacenia jej długow. W pierwszym momencie pomyślałem co??? to za forum i zerknołem czy nie jestem na forum dla "randkowiczów" ale nie !!! Pomyślałem no cóz zarobienie 50 zł tylko za napisanie posta hmhm????? chetny zawsze sie znajdzie w koncu to Forum Biznesu a jak wiemy gdzie jest towar tam zawsze znajdzie sie i podaż i to jest własnie biznes. Jako przedstawiciel płci przeciwnej czyli tej "brzydkiej" musze niestety w inny sposób zarabiać kasę . Wczytywanie sie w posty dało mi dużo do myślenia że biznes i jego prowadzenie nie musi być takie sztywne i pozbawione humoru.Dobrze że obok poważnych firm i rekinów finansowych znajdują sie tu też osoby młode energiczne ale też i zagubione nie pewne stawianych pierwszych kroków w biznesie . Zycząć wszystkim i sobie powodzenia witam wszystkich i myśle ze bedąć wnikliwym czytelnikiem powyższego forum bede mógł wam również służyć swoim skromnym doświadczeniem . Pozdro dla wszystkich!