to są przykładowe osiedla w Kanadzie gdzie klimat jest podobny do naszego
|
Co o tym sadzicie ? |
Co o tym sadzicie ?
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Co myślicie o mieszkanie w takich domkach czy w Polsce mobilne osiedla miały by sens?
![]() ![]() to są przykładowe osiedla w Kanadzie gdzie klimat jest podobny do naszego
Amerykanie mają inny styl życia niż polacy więcej pracują i prawie w ogóle nie ma ich w domu jedzą na mieście fast foody i nie ma tam szpanerstwa i zazdrości kto co ma. Typowy polak zazdrości koleżance że ta ma taka kuchnie a ta nie ma i też musi mieć taką. Amerykanie się nie przejmują takimi bzdurami i dużo ludzi tam tak mieszka. W polsce to miejsce by wyglądało jak osiedle największych żuli i slamsów. Napewno takie domki jeśli byłyby tanie w wynajmie to studenci i biedniejsze rodziny mogłyby skorzystać. Ale wg. mnie to nie ma racji bytu w polsce. W polsce jakby dziecko mieszkające w takim domku poszło do szkoły to by się zaczęły dzieciaki śmiać że mieszka w budce z hot-dogami albo jakoś inaczej określając ale dzieciaki tylko dlatego takie coś by mówiłby bo ich rodzice wychowywali by ich tak mówiąc że to dziecko mieszka w budzie dla psa. Ten kraj jest zbyt przycofany i za mało tolerancyjny na takie coś ale to tylko moje zdanie.
akuratto jest kanada tam jest 40 godziny system pracy ...
Popieram wypowiedź Kolegi Radeek.
A poza tym u nas jest przywiązanie do budowy z betonu i cegły. Takie domki, to tylko ewentualnie jako mieszkania socjalne, tymczasowe lub na wypady weekendowe. Myślę, że w Ameryce również nie mieszka tam klasa średnia, tylko Ci najniżej zarabiający lub ci, którym się w życiu nie ułożyło.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Co o tym sadzicie ?": - Co sądzicie o AIP? - co o tym sądzicie - MLM- co o nim sądzicie? - 500 tys zl co sadzicie o tym pomysle? - bigbonus.com.pl-co o tym sądzicie ??
• Strona 1 z 1
|
|