|
co opłaca sie importować z tajlandii ?? |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
tak jak w tytule.
Marcin Sowa, jak juz sie dowiesz co warto sciagac z tajlandii to daj znac tez chetnie na tym zarobie i zaczne importowac to samo...
P.S. Czy ty myslisz, ze jesli cos bym importowal z tajlandii i bym na tym zarabial chcialbym sie tym z toba podzielic?
jakos dziwnym trafem na tym forum ludziska dziela sie pomyslami na interes, to czemu ja niemoge zasiegnac opinii?? importowac kazdy moze, zaden problem, ale co sie oplaca - stad moje pytanie?
Wątpię że ktoś ci tak po prostu wskaże konkretny towar. Z choinki się urwałeś...? Tak tylko pytam....
:/
Marcin Sowa, hmmm poczytaj sobie to forum "pomysly na biznes" to nic innego jak pytania o kolejna pizzerie, pub, bar, import elektroniki zadna rewelacja a ci bardziej doswiadczeni staraja sie niektorych sprowadzic na ziemie bez katastrofy...
Trafic tu naprawde dobry pomysl (czyli taki ktorego nie ma a sa szanse na szybki zwrot z inwestycji) jest ciezko bo nikt sie takim nie bardzo chce podzielic (i wcale sie nie dziwie) Sorry ale jesli robil bym kase na imporcie czego kolwiek to niue powiedzial bym ci co to jest do momentu az nie przestal bym to importowac... Ewentualnie sam bys sie dowiedzial jednak skad to juz na pewno nie...
jesli maja to warto importować rozum, kup sobie sporo a i ja bym od Ciebie kupil troszke i podarował wielu uczestnikom tego forum.
wiam
jak ni wiesz co importwac z Tajandi to proponuje dziewczyny, tanie jak barszcz normalnie bez komentarza
Witam
Ja dla odmiany, nie będę się nabijał. Zapytam za to: Dlaczego pytanie dotyczy właśnie konkretnie Tajlandii, a nie dowolnego innego miejsca na świecie.? Najczęściej jest tak....że szuka się jakiegoś konkretnego, potrzebnego nam towaru....i sprowadza się go z kraju w którym można go kupić, tutaj jest natomiast odwrotnie. Wybrano konkretny kraj...a brakuje pomysłu na towar Pozdrawiam
witam Was mistrzowie ironii...
odpowiem na ostatni post - w tajlandii jest moja znajoma i chcemy jakos wykorzystac ten fakt. dziekuje, do widzenia
Z Tajlandii opłaca się importować towar, który sprzedamy u nas z dobrą marżą!
:)
chyba po to jest forum aby sie dzielic informacjami,nie? moze ktoś robi u kogoś, albo coś podpatrzył, albo ma robi juz w innym biznesie i po prostu bedze chcial sie podzielic taka wiedza, proste? nie wszyscy mają jeden pnkt widzenia,
Tajlandia
Odbiorniki GPS Pozdr Ator
Witam! nie wiem dlaczego niektórzy podeszli do tego pytania tak zartobliwie? no ale nie ważne po to jest to forum ,żeby wzajemnie dzielić się swoimi pomysłami kto nie chce to nie pisze o swoim pomyśle i tyle! odnosnie importu z Tajlandi to ja myślałm o ubraniach młodziezowych, niestety nie mogę dotrzeć do nikogo z kim można na ten temat porozmawiać. mysle, że gdyby otworzyć butik z takimi ciuszkami to byłby niezły zysk(tylo taka kwesti kto jakiego zysku sę spodziewa). ja szukam czegoś na mój pierwszy biznes i zastanawiam sie nad tym ... i jeszcze kilkoma pomyslami. pozdrawiam!
Troche ciezki temat ,najlepiej popytac ,tych ktorzy wiedza ,ja akurat niewiem,choc to co wiem że jesli swetry ,obuwie,kurtki itp sa tam tansze a mysle ze tak to opłaca sie sprzedawac,sama bym kupila tansze buty.W zesłym roku kupiłam sobie kozaki ok. niespelna 80 zl z pozyczki bo tak to by mnie nie było stac.I wielu takich którzy maja np. 524 zl emerytury moja mama ma tyle,a mieszkanie mamy teraz 400 zł opłaty, to kazdy taki by sobie kupił tanszy ciuszek.na alegro tez by poszlo .Pozdrawiam marzena
|
|