|
Co polecicie teraz kupić ? |
Co polecicie teraz kupić ?
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ GPW
‹ Rekomendacje
Autor
Wiadomość
Witam mam pytanko co teraz polecicie kupić ?
Ja tam ekspertem nie jestem i gram na wlasne wyczucie i analize. Z interesujacych papierow wydawaly mi sie firmy GTC - we wtorek spadajac do poziomu 43,94 wydawalo mi sie ze to dobra cena dla zakupu i zainwestowalem kilka tysiecy - okazalo sie ze slusznie bo dzisiaj wzrosly o 4% - tyle musialbym czekac rok na lokacie i to w dobrym banku. Mysle ze branza budownicza w Polsce ma w ciagu kilku najblizysz lat swietlista przyszlosc i jesli nie nastapi jakies calkowite zalamanie rynku to do konca roku te papiery osiagna przedzial 60-70 PLN. Warto wiec zainwestowac w ta firme bo jest to mocna firma ktora rokuje duze zyski.
Kolejna firma ktorej powiezylem wczoraj swoje 4 tysiace to CAPTAL. Po ostatnich spadkach oczekuje mocnego odbicia i wzrostow w ciagu kilku miesiecy do poziomu 20 PLN. I ostatnia firma ktora obserwuje i oczekuje duzych wzrostow to FON - ma przed soba split akcji nowa emisje z PP - wiec mysle ze skok w okolice 1,5 - 2PLN sa calkiem reane do lata. Coz zobaczymy jak zachowa sie caly rynek ale mysle ze od dawna oczekiwana korekta uspokoila juz inwestorow i teraz zacznie sie znowu wzrost indeksow. Pozdrawiam
BIOTON, LUBAWA, POINT GROUP
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Co polecicie teraz kupić ?": - Co mi polecicie za biznes - Co polecicie maniakowi muzyki - Dobre wycieraczki potrzebne. Co polecicie? - Mam 15 tyś pole 1ha , 15km do 20tyś miasta co polecicie?? - 150 tys i co teraz?
• Strona 1 z 1
|
|