|
Co przywieżć z holandii |
Co przywieżć z holandii
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam wszystkich serdecznie.Mój mąż przebywa obecnie w holandii i zarobione pieniążki a będzie ich ok 3tys euro mógłby zainwestować w towar.proszę o podpowiedż co można by tam kupić by póżniej tu sprzedać?\Mąż pracuje w rolnictwie,mieszka w niewielkiej miejscowości i nie bardzo się orientuje co kupić za te pieniążki.Bardzo proszę o podpowiedż.
O tym samym pisałem... dzisiaj byłem w sklepach i musze powiedzieć że to cieżki kawałek chleba ale przyznam ze mozna by sie zastanowić nad ubraniami butami .. tylko ze trzeba trafic na okazje naprzyklad wyprzedaze po starym roku itp.. wtedy mozna dostac naprawde dobre ceny przykład? kupilem kilka par butów (nike puma) za 25 euro cena tych butów w sezonie ok 125 euro..wiec mozna by pochandlowac..
niech zajedzie we wtorek rano do utrechtu na giełde albo poszuka auta bez posredników , najlepiej coś lekko przytartego , zeby mozna było na kołąch wracac. W kraju podpicować i zarobek moze nie bedzie jakis wielki ale jak umie kupować auta to i ze 2 tys powinno mu zostać , a jak kupi od nie handlarza to zarobi wiecej :)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Co przywieżć z holandii": - Co przywieżć z holandii? - Tani nocleg w Holandii. Emmen. Meble z holandii! - Co przywieźć z Włoch - Import z Holandii ? Mieszkam w Holandii pomogę... - jak przywiezc towar z turcji
• Strona 1 z 1
|
|