|
Co robić |
Co robić
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
CZeść mam szesnaście lat i niewiem jaki biznes otworzyć.Moja kasa to 2000000 zł.
przespałeś się na klawiszu 0 podczas pisania tego posta??????;-);-);-);-)
hej, ja mam 14lat i mam dla ciebie wspanialy biznes- wystarczy komputer i 5zł na start, nie potrzeba milionow xD patrze milionerzy sie obudzili hehe
Jak na real masz tyle kasy :) to otwórz, albo poproś kogoś dorosłego zaufanego :P, żeby ci otworzył myjnie bezdotykową :)jeszcze ładny biznesplan i dotacje dostaniesz :)
Daj spokój dzieciak się zdrzemnął na klawiszu 0 i tyle. Aby tyle kasy mieć musiałby być dzieckiem Grimaldich albo jakiegoś bossa mafijnego. Wtedy by go tu nie było.
A może jest :P i chce zacząć życie odnowa uczciwie pożyczył od taty 2melony i idzie w Polske :P
Jest jeszcze inna opcja. On to moze napisał kwotę PRZED denominacją złotgo. Wtedy na nowe byłoby to jakieś 200 zł to mógł tyle dostac na swoje urodziny albo gwiazdkę czy zajączka.
Hahaha, dobre :), nie ma to jak dobry żarcik :), pozdrowienia dla młodego "milionera"
Nie, nie - to niemożliwe - on przecież nie pamięta starych pieniędzy - jest za młody :)
To zostaje tylko opcja drzemki na klawiszu 0 albo blokady tego klawisza. Chyba, że ktoś ma inny pomysł. No ja mam jeszcze 1. Te 2 mln to w przedwojennych obligacjach dostał od kogoś do zabawy, albo w paczce chipsów znalazł i myśli, że są prawdziwe.
Aha może jeszcze z polskiej wersji gry Fortuna ?
moj typ to gra monopol, oczywiscie wersja ze stara zlotowka. chlopak nie wie na ktore pole postawic te 2000000zł. Moze mu pomozemy?
Jestem za wszystkimi 4 kończynami. Aha Mateusz prośba do Ciebie. Moze przeniesiesz ten wątek do działu Towarzyskie, czyli o wszystkim i o niczym. Tam to bardziej pasuje. Chciał sie dzieciak popisać i nick sobie strzelił nazwę węża po łacinie. Myślał, że tu są głupi i nikt nie odczyta tego.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Co robić": - CETELEM WYPOWIADA UMOWĘ - CO ROBIĆ CO ROBIĆ - Co mam robić?? - co robić - co robić? - Co robić???
• Strona 1 z 1
|
|