|
Co sądzicie o FUNDUSZU INWESTYCYJNYM : Finanzas Forex |
|
Strona główna forum
‹ GPW
‹ FOREX, Rynki Walutowe, Kursy Walut
Autor
Wiadomość
polecam stockbrokers
ArtiumS od razu widac ze jeszcze samodzielnie nigdy nie inwestowales pieniedzy.
Prosze popatrz chocby na wyniki funduszy inwestycyjnych. Maja doswaidczenie, narzedzia, specjalistow, a od pazdziernika bez przerwy traca na wartosci. Co do forexu prosze wejdz sobie na jakies forum, byle jakie, poslkie czy angielskie. W realu na forexie zarabia 10% i jesli te 10% ma zyski na poziomie 30% to sa naprawde niezli. Prosze zainteresuj sie tym troche, poczytaj troche, nie badz naiwniakiem. Polacy na lokatach lokuja mldy zlotych. Myslisz ze naprawde nie ma czlowieka ktory bym im doradzil zeby wpakowali kase w Twoja finanze?
Samodzielnie nigdy nie inwestowałem pieniędzy na Forex, na GPW owszem.
Witam! Jestem zainteresowana inwestycjami w Finanzas,prosze o kontakt!
nie zartuj nawet.
Witam
Inwestycja w Finanzasforex nie polega na grze samemu na giełdzie walutowej Forex ponieważ Finanzasforex inwestuje za nas, miesieczny zysk od zainwestowanej kwoty to ok. 10-21%. Dla przykładu przy oprocentowaniu miesięcznym 10% (wraz z miesięczną kapitalizacją odsetek), z zainwestowanych 300$ po roku otrzymujemy około 940$. Program inwestycyjny funkcjonuje od marca 2007r i obecny jest w wielu krajach (Hiszpania, Słowacja, Stany Zjednoczone, Kanada, Niemcy i wiele innych), a od kwietnia 2008r inwestorzy obecni są również w Polsce. Rewelacyjny plan wynagrodzeń pozwala cieszyć się prowizjami 0.5% co miesiąc z aktualnego kapitału struktury. Min. wpłata 100$ Decyzje inwestycyjne podejmowane są przez największe domy brokerskie ze Szwajcarii rejestracja jest darmowa, jest też kontrakt/umowa w języku ang (posiadam przetłumaczoną przez pracownika BRE Banku) mam statystyki % za 2007 i 2008 oraz prezentacje. Mogę przesłać linki do: FFXwyniki2007do2008, MARKETINGPLANFFXPLNowy18.10.2008, IICONVENCIONffxBRASIL03PolskaWersja, FFXkontraktpolski (umowa)
No i co o tym myśleć ?
Ja także podchodziłem sceptycznie do tego tematu, poczekałem aż znajomi zainwestują i zainwestowali i naprawdę zarabiają, nie wierzyłem aż mi znajomy stanu konta nie pokazał on sam się zdziwił, bo nie wierzył, że można cokolwiek zyskać, powiem więcej, był przekonany, że straci :) ale po dwóch miesiącach z 3tyś $ miał na koncie 4tyś. $, mówię co widziałem, lecz ja nadal boję się w to wejść, mam trochę kasy odłożonej na budowę domu i sam już nie wiem czy zaryzykować, czy nie. Czy u was coś się zmieniło w tej kwestii? Czy ktoś z Was koledzy zarobił lub stracił, proszę - napiszcie.
A ile osob wyplacilo i jakie kwoty? Jak pisalem to jest typowa piramidka. Ten niby zysk to nic innego jak kasa nowych czlonkow, wszystko bedzei sie krecic jak beda kolejne wplaty. Jak wplat bedzie mniej niz wyplat, osoby z gory piramidki zwina interes. Czesc(Ci co pierwsi wyplaca) odzyskaja kase, ale iwekszosc pozostanie z niczym.
Witam.
Sam po wielu miesiącach zbierania informacji na temat w/w firmy oraz rozważań "czy warto...?", zdecydowałem się zainwestować 1500 PLN - 530 USD i naprawdę nie żałuję. To nie jest żadne oszustwo. Sam bałem się w to zainwestować, z racji tego, że nie mam zbyt dużo wolnych środków finansowych i nie chcę stracić tych co mam, jednakże teraz jestem pewien, że dokonałem dobrego wyboru. TO NIE JEST ŻADNA PIRAMIDA FINANSOWA CZY COŚ TYPU MLM - Ci co tak twierdzą i m.in. piszą tak na naszym forum, naprawdę są w błędzie, nieświadomi tego, jak naprawdę działa FFX. Może gdyby zainwestowali, to zmieniliby swoją opinię, no ale cóż, od tego jest forum, by każdy mógł się wypowiedzieć. Zapraszam na tą stronę, tutaj są dokładne informacje na temat Finanzas Forex: http://plus-investment.com/ . Jako link polecający (potrzebny do rejestracji) podaję swój, ponieważ dzięki temu odniosę pewne korzyści, jednakże jeszcze raz powtarzam i zapewniam, że nie jest to żadna piramida finansowa. Wszystko jest opisane na w/w stronie. LINK POLECAJĄCY: http://www.finanzasforex.com/Artium Pozdrawiam
A gdzie maja siedzibe, konto?
Siedzibę mają tam gdzie są zarejestrowani, czyli w Panamie, a kont mają kilka...
Heh, widzę że Prasula drąży temat i dobrze :)
A kolega ile ma za takie naganianie?
To zależy od tego ile kto wpłaca z mojego linku polecającego. To nie jest żadne "naganianie" tyko zachęcanie, do dobrej inwestycji. Nie zainwestujecie z mojego linku, to trudno ja na tym nie zarobnie, ale ja Was nie będę do niczego namawiał. Nie chcecie zarobić, to Wasz wybór. Tylko proszę mi nie mówić, że kogoś namawiam na coś, skoro tak nie jest. Chcesz się przekonać jak to naprawdę działa, to wpłać minimalną kwotę i sam zobaczysz czy warto inwestować na FFX.
Dzięki sam zarabiam o wiele więcej.
To skoro zarabiasz więcej, to powiedz gdzie, przez samodzielne inwestowanie na Forex czy w inny sposób?? W końcu jest to forum o biznesie, więc warto by było się dzielić takimi informacjami, a nie tylko chwalić. Może sam skorzystam...
Pozdrawiam
|
|