Witam.
Czy miał ktoś z Państwa okazję wpółpracować z firmą - funuduszem inwestycyjnym: FINANZAS FOREX (podałbym link do tej strony, ale niestety nie mogę ponieważ jestem początkującym użytkownikiem forum i mam to zabronione). Pytam o tą firmę , ponieważ rozmawiałem z osobą która korzysta z jej usług i jest z nich bardzo zadowolona. Jest to ponoć hiszpańska firma współpracująca ze szwajcarskimi brokerami. Dostałem również link do tabelki z wynikami tego "funduszu" i są one obiecujące, średnio każdego miesiąca jest to zarobek rzędu 13%.
Czy mają Państwo jakieś informacje na temat tego funduszu? Na stronie możemy wpisać kwotę początkową i nam pokazuje ile będziemy mieć kapitału po okresie 1-12 miesięcy. Podobne jest to trochę do "PIRAMIDY FINANSOWEJ",a każdy wie, czym to grozi...
Kiedyś przeczytałem, że fundusze inwestycyjne, inwestujące na rynkach forex są nielegalne, m.in. dlatego, nie ma żadnego tego typu funduszu w Polsce. Czy jest to prawda?
Proszę o dokładną odpowiedź i poradę czy powierzyć swoje pieniądze tego typu firmie.
Pozdrawiam, Artur.