jak w temacie.czy warto tam podjechać,cos kupic aby sprzedac chociazby na allegro.
mam na mysli ubrania,buty itp.czy.czy ceny są rozsądne.jak myslicie?
|
Co sądzicie o hińskim centrum w wolce kosowskiej pod wawą |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
jak w temacie.czy warto tam podjechać,cos kupic aby sprzedac chociazby na allegro.
mam na mysli ubrania,buty itp.czy.czy ceny są rozsądne.jak myslicie?
Całkiem dobry pomysł....... :?: :shock:
Luuuuudzie!!!!!!!! Kto tu pisze posty? Aha .... już wiem - Hińczycy...........
oj :oops: zamotalem się.normalnie jestem dobry z ortografi...a tu taka wtopa...
aha ja byc polak :lol:
to dobre tylko zobacz czy Ci nie bliżej do Wawy na stadion bo tam sa podobne ceny...
pare razy wybieralem się na stadion,(szczególnoe w niedziele)ale te ceny mnie nie zachwycily...a wolce jest ponoc trochę hurtowników,więc myślę,ze moze byc taniej.
ale kto tam wie...dlatego pytam.jak juz mieszkam w wawie,dlaczego by tego nie wykorzystać?w handlu mam doswiadczenie ,chociaz to inna branża ,więc warto by sprobować.
na stadionie jest zasada im wczesniej tym lepiej. jak pojawisz sie okolo 4-5 to kupisz wszsytko kilka razy taniej niz o 10. wtedy przyjezdzaja hurtownicy i sprzedaja towar z ciezarowki wlascicielom straganow.
ok.dobrze wiedzieć.tylko mam nadzieje,ze przebije sie przez moloch"allegro".mam na mysli
dobrą sprzedaż,tak zeby mnie nie zdmuchneli.no nic spróbować trzeba.jest ryzyko,jest zabawa.wiem,ze masa tego jest w necie,ale muszę sprobowac.pomysl jest prosty,ale z tego co wiem,czasem najprostsze pomysly są najlepsze.
JOSHEMAN !!!!! twoja wypowiedż to kompletna bzdura : o 5.00 i o 10.00 masz te same ceny, w życiu nie kupowałeś nic na stadionie, chyba że wódkę od ruskich albo piraty...... Do Jacka : Nie pchaj się w handel chińszczyzną na Allegro, duże firmy które handlują na stadionie, w Wólce Kossowskiej, w Maximusie i innych miejscach - sprzedają swój towar i na Allegro. Brutalne - ale prawdziwe...... :( [ Dodano: Sro Wrz 13, 2006 7:51 pm ] A jeśli chodzi o hurtowników - tych dużych - którzy zaopatrują stadion i Wólke to o 5.00 kończą obracać czekoladowe panny w w najlepszym hotelu na Bahama a nie zapitalać ciężarówkami ......
to ja jeszcze bardziej skomentuje:)
fakt że im wczesniej tym lepiej... jak zajedziesz tam na 4 to masz ten towar który jest świerzy.. często o 10 to już ochłapy... często rozkompletowane kartony itd.
|
|