http://www.sygnabudplock.webpark.pl
Co sądzicie o tej stronie??
|
Co sądzicie o mojej stronie??? |
|
Strona główna forum
‹ E-Biznes
‹ Reklama w internecie
Autor
Wiadomość
http://www.sygnabudplock.webpark.pl
Co sądzicie o tej stronie??
Mnie nie powaliła. Trochę mało profesjonalnie to wygląda (grafika), merytorycznie też mogłoby być lepiej. Logo w kiepskiej jakości rzuca się w oczy i robi kiepskie wrażenie. Ogólnie wygląda dość "biednie". No i warto by było popracować nad META.
Pamiętaj, że strona internetowa to także wizytówka Twojej firmy. Powinna być wykonana conajmniej schludnie, przyciągać uwagę i być źródłem informacji.
załatw se jakiś hosting bez reklam, na firmowej stronie nie wypada mieć takowych...
Prywatny hosting + domena
jakie są koszty prywatnego hostingu i gdzie moge ten hosting zalozyc?? Mozecie mi polecic kogos niedrogiego kto moglby popracowac nad moja strona?
Sama oferuję hosting ;) Koszt to 100 zł netto rocznie. Na potrzeby Twojej strony spokojnie wystarczy. A domenę możesz kupić za około 40 zł, niektórzy oferują także domeny w promocji (np. 90 groszy za pół roku, potem normalna stawka itp. Sprawdź np. w home.pl, nazwa.pl, xip.pl).
Mateusz masz racje z tym szablonem. Ale mam nadzieje ze dacie mi szanse na rechabilitacje. Nowy projekt juz jest w drodze. Pozdrawiam i dziekuje za szczera krytyke.
Witam serdecznie. W końcu strona jest juz gotowa i zapraszam do oceny. Jest jeszcze pare niedociągnięć dotyczących treści, ale to niebawem zostanie poprawione. http://www.sygnabudplock.webpark.pl
Hmm...szukam zmian, szukam i nic :P Wygląda trochę jak byś się bardziej nad formą skupił a nie nad przekazem. Forma i tak słaba. Jedno co mi się podoba, to ta plansza z logiem firmy kiedy sie tekst zmienia. Już jedna osoba polecała : przyjrzyj się jakimś templatkom, popatrz na inne strony.
Odnośnie twojej : pole tekstowe, niech będzie bez podziału. Usuń przeźroczystość w pomarańczowych napisach, i nie stosuj gradientów gdzie popadnie. Belki w jednolitym kolorze, ale z prostym wzorkiem/albo bez też będą ładnie się prezentowały. Przydało by się tobie profesjonalnie wykonane logo, to koszt kilkuset złotych w góóóóóre. Ponad to, jak koledzy wspomnieli hosting + domena obowiązkowo. Tym bardziej, że nie które reklamy na darmowych hostingach mogą być wpasowane w treść twojej strony, a to ci może tylko zaszkodzić. (oferty konkurencji obok twojej). Nazwę masz ok. Więc nic tylko wykonać identyfikacje - lub jej elementy. Do tego wszystkiego musisz meta uzupełnić. Jeśli jednak nie sprawi Tobie to problemu, to polecił bym zlecić wykonanie pracy jakiemuś fachowcowi. Przy tym uważaj, żebyś za bardzo nie oszczędzał, bo często się to kończy tym, że ludzie wielka kichę dostają zamiast dobrej strony. W tym temacie z ceną różnie wygląda. Jeśli znajdziesz kogoś kto wie jak robić dobrze stronki, to skok cenowy zależny jest od Twoich wymagań np 1000 zł z pocięciem i wdrożeniem w cms. Pozdrawiam, Daniel
Nie podobają mi się kolory.
|
|