Witam!
Sam ostatnio stworzylem sobie stronke w ktorej za darmo mozna wygenerowac sobie ruch na stronie. Czy wydaje wam sie ze to dobra forma reklamy? Jak ktos nie chce wydawac kasy na reklame to zawsze dobry rydz niz nic. Co o tym sadzicie?
|
Reklama typu wymiana ruchu bannery itp? |
|
Strona główna forum
‹ Twoja firma
‹ Marketing i Reklama
Autor
Wiadomość
Witam!
Sam ostatnio stworzylem sobie stronke w ktorej za darmo mozna wygenerowac sobie ruch na stronie. Czy wydaje wam sie ze to dobra forma reklamy? Jak ktos nie chce wydawac kasy na reklame to zawsze dobry rydz niz nic. Co o tym sadzicie?
W internecie jest wiele właścicieli stron, którzy chcieliby się promować za darmo. Taka strona jak Twoja to jest jakieś rozwiązanie.
Popraw błędy na stronie ("obejrzeć", zamiast "obejżeć") bo negatywnie to wpływa na wizerunek i wiarygodność strony. Nie mieszaj też języków na stronie... jak po polsku to wszystko po polsku... jak po angielsku to wszystko po angielsku...
Dzieki za info o bledzie juz bylo pozno w nocy jak pisalem wiec szare komorki pracowaly gorzej. Co do jezykow to pozostawie tak jak jest bo chcialbym zeby nie tylko reklamowali sie internauci z polski ale i z calego swiata a ang jest jezykiem ktory chyba kazdy jakies podstawy zna. Dodalem jeszcze wymiane linkow, w przyszlosci dorzuce jakis rotator bannerow i moze jakies boxy reklamowe oczywiscie wszystko za free. Mam nadzieje ze kazdy znajdzie cos dla siebie a o to mi chodzi. Cieszy mnie ze juz ok 50 zarejestrowanych uzytkownikow ale bardzoej mnie bedzie cieszyc gdy bedzie ich wiecej ale na to potrzeba czasu i zdaje sobie z tego sprawe. Poki co zapraszam do odwiedzania pomozmy sobie nawzajem.
Dobrze, że strona jest w dwóch językach. Tylko jeśli jest odsłona polska to hasła: "free traffic, paid advertising, paypal payment system" w logo nie zawiele mówią Polakom... nawet tym znającym podstawy. Oczywiście zrobisz jak zechcesz, ale myślę, że mogłyby się znaleźć tam trafniejsze hasła. Pozdrawiam i życzę owocnej pracy.
Pomysł dobry, ale liczy się jakość ! Jako przysżły właściciel
serwisu internetowego, wolałbym zapłacić pare groszy i uzyskać "jakość" (dobre efekty). To co darmowe, niestety zwykle nie spełnia oczekiwań, ale pomysł ogólnie dobry Pozdrawiam i Życze Wesołych Świąt ! Roman P.
Diobry pomysł. Ja napewno skorzystam ;) i to dla kilku stronek ;)
Gratuluję zbudowania oscylatora.
Ale wytłumacz mi na jaką chorobę 1 mln osób ma odwiedzić moją stronę skoro każda robi to tylko po to abym ja obejrzał jej stronę. Takie kółko wzajemnej adoracji? Wybacz ale z punktu widzenia skuteczności marketingowej to jest BEZ SENSU. Co dzień walczę aby swoim Klientom zapewnić skuteczną reklamę w interecie ale Twój "oscylator" mi do tego nie pasuje. Życzę powodzenia w tworzeniu innych programów.
|
|