|
Co sądzicie o tym produkcie banku BPH ? Lokata Indeks Plus - strona 2 |
Co sądzicie o tym produkcie banku BPH ? Lokata Indeks Plus
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Banki, lokaty, kredyty
‹ Lokaty
Autor
Wiadomość
Trochę źle słowa dobrałem ale wiadomo o co chodzi, lokata była na okres 3 lat, no i 27 września tego roku się skończyła i wyszło 35 złotyszy do przodu, no to już rozumiesz dlaczego nie skaczę z zachwytu, chciałem ja przerwać rok temu ale zaczęli mnie straszyć że jak przerwę to tylko 75% wkładu dostanę i zostałem
Nie wiem jaka była umowa, ale jest NIEMOŻLIWE, aby z 3 letniej lokaty zarobić 35 zł. Idź do banku i wyjaśnij sytuację.
kylo1986, łączę się z Tobą w bólu- ja z tej lokaty zarobiłam całe 10 dolarów... pozdrawiam
Napisz mi na prywatna swojego maila to ci wyśle skany papierków A co do mojego banku, to lokata była robiona na brata, bo wtedy przebywałem gdzie indziej i dziś skoczył się dowiedzieć, ale to bank na zadupiu i dowiedział się tyle- skoro tyle przelali z Warszawy to tak ma być. Swoja droga coś czuje że dużo osób które skorzystało z tego teraz lata po necie, bo nie chce im się wierzyć w taki zysk Człowiek głupi, a bank reklamował tą ofertę jako gwarantowany zysk, no i jakby nie patrzeć zysk jest, muszę dodać że dodatkowo do tej lokaty trzeba było założyć konto o dość wygórowanych opłatach
Niestety bardzo często Polak jest mądry po szkodzie. Ale czy tak musi być? NIE!!!
Trzeba zacząć od tego, że Państwo wpłacili pieniążki nie na stricte lokatę, a na fundusz, który nazywa się "Lokata Indeks Plus". A w funduszu nie ma tak dobrze jak na lokacie, że 3 latka pieniążki leżą i na pewno będzie zysk. Dzięki funduszowi można zarobić więcej na lokacie, ale nie zawsze. Czasami można stracić, akurat w tym wypadku jest zagwarantowana 100% gwarancja kapitału. Jak dobrze wiemy w 2008 rozpoczął się kryzys finansowy. Okres trwania inwestycji 2007-2010. Fundusz inwestuje w różnego rodzaju akcje, które pod koniec 2007 roku są szczególnie drogie, panuje hossa. Niestety w 2008 nadciąga kryzys i akcje dużo tracą. Od 2008 do 2010 za pewne tylko część inwestycji wraca do poziomu z 2007, wynikiem czego Państwo zarabiają po kilkanaście złotych. Polecam sprawdzić jakie oferty mają banki i wybrać korzystną lokatę roczną.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Co sądzicie o tym produkcie banku BPH ? Lokata Indeks Plus - strona 2": - Co sądzicie o tym produkcie? - Co sądzicie o takim produkcie ? - LOKATA 10% W BANKU BPH W ZAMIAN ZA REKOMENDACJĘ - Lokata lepsza niż w każdym banku. - "Lokata na Start" w Getin Banku
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|