|
Co sprowadzać z Włoch lub co wysyłać |
Co sprowadzać z Włoch lub co wysyłać
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Mam bardzo dobry kontakt we włoszech i chciałbym zaczać wspołpracę na zasadzie wymiany handlowj niemam jednak pojecia na jakich produktach z Włoch można zarobić lub co do Itali wysyłac? Czy ma ktoś jakis pomysł poza skuterkami i winem o ktorych już była mowa??? Bardzo prosze o wypowiedzi.
Przede wszystkim odzież i buty oraz dodatki (portfele, szaliki, okulary, gadżety) zarówno te z najwyższej półki, jaki i te ze średniej.
Witaj Michale_k dzieki za podpowiedź.A nie znasz przypadkiem jakis odbiorców zainteresowanych tego typu produktami.Ewentualnie czymś innym co mozna sprowadzic z włoch??
Jeśli chodzi o towar o którym ja napisałem to proponuję 3 rozwiązania (oczywiście wszystkie mogą też być zrealizowane jednocześnie): 1. Potencjalni odbiorcy to moim zdaniem sklepy, butiki należące do prywaciarzy, bo do sklepów sieciowych nie masz szans wejść z takim towarem. Najlpeiej jakbyś miał jakieś próbki tzn. konkretne produkty i wtedy umawiasz się na spotkanie z takim właścicielem, przedstawiasz swoją ofertę. Jeżeli będziesz miał towar inny od tego co można kupić w Polsce to jestem pewien, że nie będziesz miał problemów ze sprzedażą. 2. Zakładasz własny butik z odzieżą i butami z Włoch. 3. Sprzedaż przez Allegro.
Zastanawiam sie tylko czy nastawiac sie na firmowki czy raczej na towar dostepny dla wiekszosci smiertelnikow?
Mieszkam raczej w malej miejscowosci i chyba firmowe ciuchy nie pojda. Zastanawiałem sie tez nad sprowadzaniem wina lub kawy albo i jednego i drogiego, slyszalem ze tez niezle idzie i nie potrzeba jakis wielkich nakladow. Co o tym myslisz?
Chętnie podjąłbym się współpracy z Tobą. Zamierzam otworzyć sklep (butik) z ciekawą odzieżą męską i ew. obuwiem. Proszę o jakieś szczegóły dotyczące towaru.
Pozdrawiam
Czesc a mak,kminek jest tam tani we Włoszech możesz sie zapytać ile kosztuje kilogram,tak samo czosnej jadalny,miałam niedawno zapytanie na czosnek duże ilosci.A do Włoch czy byłby popyt na brykiet z torfu, spożywke,itp, napisz mi ew, na maila.Marzena
odzież używaną w dobrej jakości ( nie niesort) w dobrej cenie zpewnię zbyt
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Co sprowadzać z Włoch lub co wysyłać": - CO OPŁACA SIĘ SPROWADZAĆ Z WŁOCH - Faktury - czy musze wysyłać ? - Czym najlepiej i najtaniej wysyłać - Faktury można wysyłać mailem - Czym najlepiej wysyłać paczki do polski
• Strona 1 z 1
|
|