Witam,
planuje wyprawe do Polski na jakis czas, dysponuje vanem i gotowka. Macie jakies pomysly co mozna sprowadzic do Polski?
z gory dziekuje za pomysly:)
|
Co sprowadzic z Anglii? |
Co sprowadzic z Anglii?
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam,
planuje wyprawe do Polski na jakis czas, dysponuje vanem i gotowka. Macie jakies pomysly co mozna sprowadzic do Polski? z gory dziekuje za pomysly:)
moze nowe technologie ?
moze kapitał zagraniczny ? do vana wejdzie i jednego i drugiego chyba duzo
lasery YAG,MILJONY bedziesz na nich zarabiac jak moj przedmowca...na forum normalnie ma mnostwo "ludzi chetnych do wspolpracy"...zyla zlota normalnie ...:-)
waldus ty sie zdecyduj albo sie wal ,albo duś miliony bez przesady , na 100 % nie
ja wiem ze najlepiej i najłatwiej krytyka przychodzi tym bez wiedzy i wykształcenia tzw grafomanom tym którzy nic w zyciu nie zrobili a wrecz przeciwnie : zycie zrobiło sobie z nich jaja ale rok szkolny się juz zaczął i czas do szkoły na wpierdziel jeszcze jest czas, bo wywiadówka za kilka miesiecy ale czas szykowac d...upsko z taka pisownią pierwszy gol zaliczony
z calym szacunkiem Kolomboo ale chyba nie jestes taki bystry jakiego zgrywasz skoro przekąsu nie dales rady zauwazyc w tym slowie...:-)
nie zgrywam , zauwazyłem
ale jakos tak .... nie mogłem sie powstrzymać nie chciałem byc złosliwy , jesli tak wyszło to sorry
chcialbym zasugerowac zebyscie panowie odnosili do tematu postu a nie prowadzili kolejna zlosliwa dyskusje..
jaki temat - takie odpowiedzi
( pretensje wyłacznie do siebie mozesz mieć )
znaczy ze jaki temat?
Sugeruję sprowadzić trochę elektroniki typu komóreczki, ipody, pda (tu widziałem kiedys fajne ceny). Za funty można nabyć zupełnie przyzwoite i chodliwe w polsce modele, potem dokupić ew. przejściówki do gniazdek, podzielić się różnicą w cenie ze sprzedawcą ostatecznym:) i liczyć pieniązki. Biznes popularny wśród allegrowej masówki.
Brzmi prosto bo jest proste. Pzdr
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Co sprowadzic z Anglii?": - Skąd sprowadzić quady? - Jak sprowadzić orzeszki z Tajlandii - Pomogę sprowadzić z chin - Jak sprowadzić reklamy Pos z zagranicy? - Chce sprowadzic sobie samochod
• Strona 1 z 1
|
|