Witam Forumowiczów
jakis czas temu zakupiłem akcje 14-stki
co widać lecą i lecą
jakie rady mają doświadczeni?
Wojti
|
Co z 14 Zach? |
Co z 14 Zach?
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ GPW
‹ Rekomendacje
Autor
Wiadomość
Witam Forumowiczów
jakis czas temu zakupiłem akcje 14-stki co widać lecą i lecą jakie rady mają doświadczeni? Wojti
Oczekujesz jednoznacznej odpowiedzi... ale pamiętaj że to Twoja gra... mogę Ci powiedzieć co ja myślę ale nie wiem na ile moja rada będzie zgodna z Twoją strategią, jaką stratę poniosłeś i tym jaka była Twoja motywacja do zakupu. Z tego co widzę na wykresie to te akcje nie lecą i lecą - bardzo prawdopodobne że wyznaczyły sobie denko. Zauważyłem też że bardzo ważne wsparcie znajdujące się obecnie w okoliach obecnie 4 złotych zostało naruszone ale jest ono tak silne że mozna się tu pokusić o wniosek że jest to fałszywe wybicie. Jutro prawdopodobnie wysokie otwarcie - nie wykluczam wyjścia z trójkąta równobocznego górą. Podsumowując, wygląda to nieźle - ale pamiętaj że to Ty inwestujesz. pozdrawiam:)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Co z 14 Zach?": - Samochody z Europy zach - Dotacja dla mikroprzedsiębiorstwa Zach-Pom - szukam wspolnika , zach-pom , szczecin - Szukam wspólnika jestem z zach-pom - Sklep motoryz. (zach-pom)szuka dostawców
• Strona 1 z 1
|
|