|
Co z funduszami Arki? |
Co z funduszami Arki?
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Dobrydzien! Jak myslicie jaka przyszlosc czeka Fundusze Arki. Wypadaja najlepiej od 3 lat i co dalej? Myslicie ze dalej beda dobrze prosperowac po tym jak ludzie pchaja kase dzien w dzien w te instrumenty? Czy konkurencja ich dogoni? Czy sami sie zmecza? Piszcie wlasne przemyslenia. Dzieki
A co ma być?
Arka pompuje pieniądze głównie w średnie spółki. Ceny wielu z nich są już wygórowane. Kiedyś będzie trzeba się wycofywać..więc wyniki już nie będą takie cudowne. Żadna hossa nie trwa wiecznie:)
Według mnie hossa już nie potrwa długo, akcje są coraz bardziej przewartościowane. Jest taka zasada że powinno sie kupować jak jest bessa, a nie teraz. Niewiem jakim kapitałem dysponujesz, ale ja bym ci polecał inwestycje w Azji: Deutsche Bank oferuje takie fundusze , na wejście potrzeba minimum 2500 usd. Mam polskie fundusze akcji i przymierzam sie powoli do sprzedarzy. Chciałbym żeby hossa potrwała conajmniej do Października ale z takim rządem to wątpie niestety. Ja bym narazie nie kupował jednostek. Pozdrawiam
Rekomendowałbym zakup azjatyckich funduszy - będzie cash stream w kierunku funduszy Templeton Asia oraz China - wszyscy zaczna wychodzić z akcji oraz polskich funduszy, inwestując w zagraniczne papiery.
Hossa trwa wiecznie --> zmienia jedynie rynki :)..., bądź tam gdzie trwa!! Pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Co z funduszami Arki?": - Mam pomysł na biznes, szukam wspólnika z funduszami
• Strona 1 z 1
|
|