|
Co za tą sumkę można otworzyć ? |
Co za tą sumkę można otworzyć ?
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Mam na start 50 000zł. Co za tą sumkę można otworzyć ?
Witam..Można się zająć jubilerstwem.To branża dla każdego,pod warunkiem że ma się wiedzę na ten temat.Za nie wielkie pieniądze można mieć przyzwoite narzędzia i wielką wiedzę.Mam ponad 25-lat pracy w zawodzie jubilerskim .
Proces tworzenia biżuterii nie jest procesem trudnym. Dzisiaj 80%, prac przy jej wykonywaniu, opiera się na odlewnictwie. Jest to technologia t.z.w "traconego-wosku''...(formy gumowe,modele woskowe,zalewanie masą odlewniczą, -wypalanie, i odlewanie) Jubilerowi pozostaje tylko wykończenie odlewu...(wypiłowanie-oprawa kamieni-polerowanie) Więc przy nie wielkim zaangażowaniu własnym , mając obok ''nauczyciela'' można to pojąć, w naprawdę krótkim czasie .....pozdrawiam, Marek z Krakowa....więcej: ms@orlita.eu 723-507-899 ( p.s: wyszkolę w zawodzie od A-Z, technik odlewniczych i ręcznych) www.elektrocast.dbv.pl .
Skąd jesteś i co potrafisz ?
Jestem z Gdańska i uczę się w liceum zaocznym
Dam Ci pomysł na w miarę pewny kawałek chleba, załatwię dzierżawę atrakcyjnego lokalu na sklep po niewygórowanej cenie, pomogę znaleźć tanie mieszkanie. Kasa którą masz wystarczy na towar, samochód i urządzenie mieszkania. W zamian oczekuję prowizji w wysokości 1000zł miesięcznie.
Jak jesteś z Gdańska to kup pare wózków do hot dogów, rower do sprzedazy zwykłych hot dogów albo standy gastronomiczne. Możesz sam zająć sie sprzedaża hot-dogów, kiełbasek czy hamburgerów albo wydzierżawić wozek. W sezonie maj - wrzesień dzierzawa wozka 2000, rower do sprzedazy hot-dogów 1500zł.
W pozostałe miesiące płacą Ci za użytkowanie 1000zł.
Gdybys miał jakieś pytania napisz do mnie wiadomość.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Co za tą sumkę można otworzyć ?": - Co można otworzyć? - mam lokal 12 m 2 co mozna otworzyc - Białowieża- co można otworzyć? - Co mozna otworzyć na osiedlu? - Co można otworzyć w szkole, urzędzie itp?
• Strona 1 z 1
|
|