witam serdecznie,
mam do was pytanie,
co zrobić z tak dobrą domeną >>> edeweloper.pl ??
sprzedać czy moze coś z nia zrobić, jeżeli tak to co?
proszę o pomoc
pozdrawiam michał
|
Co zrobiić z domeną edeweloper.pl? |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
witam serdecznie,
mam do was pytanie, co zrobić z tak dobrą domeną >>> edeweloper.pl ?? sprzedać czy moze coś z nia zrobić, jeżeli tak to co? proszę o pomoc pozdrawiam michał
Pamiętaj...pierwsze pomyśł pózniej domena
Raczej jej nie sprzedaż , jesli juz to za grosze ...
myślałem zrobić ranking deeloperów + opisy nowych obiektów, co ty na to?
Zrób, bo lepsze to niż choćby sklep sprzedający części do traktorów czy forum o Harrym Potterze.
widze p. Mateusz sie naśmiewa ukratkiem :d
Bo co można zrobić innego pod taką domeną? Ja dziś kupię 100 ciekawych domen i co z tego, jak nie będę miał pomysłu ani narzędzi jak je wykorzystać. Idziesz czasami przez rynek miasta, widzisz obok siebie sklepy i nagle pusty lokal i dalej sklepy. Myślisz, fajne miejsce, że też on go nie umie lepiej wykorzystać.
zgadzam się z wyższymi wypowidziami. Zawsze w biznesie najważniejszy jest pomysł, czasami z kasą nie ma tyle problemów. Ale jeśli chcesz coś z nią zrobić to zacznij tworzyć jakąś stronę jak coś Ci wyjdzie to kup domenę z jakąś normalną nazwą.. Bo ta odstraszy potencjalnego czytelnika. A jak chcesz to sprzedaj ją na allegro ale nie gwarantuję kokosów sorry ale max 5 zeta dostaniesz więc lepiej coś zrób.
Przecież nabywanie domen nie jest obowiązkowe, więc jeżeli nie wiesz co z daną nazwą zrobić, to po co ją kupujesz? Rozumiem kupowanie w ciemno dwuliterówek lub innych, popularnych nazw, które są często wpisywane w wyszukiwarki, ale edeweloper? Jakoś to do mnie nie przemawia i uważam jak kolega powyżej, albo serwis www w tej tematyce albo ją sprzedasz na allegro za kilka groszy.
tymbardziej ze sa jeszcze wolne
edeweloper.net/ue/com.pl/info/biz/biz.pl/info.pl/org i com oczywiscie czyli praktycznie wszystkie pozostale opcje :)
a według mnie nie warto podniecać sie ze nic z tej domeny mi nie wyjdzie albo sprzedam ją za 5zł, czas pokaże ...
moze zanim ja sprzedaz, sprobuj wypozycjonowac na 2-3 konkretne frazy. z uwagi na to ze rynek nieruchomosci jest na topie, pozycjonowanie rowniez bedzie ciezkie i czasochlonne.
|
|