|
Coś co wypromuje twój sklep / portal / usługe |
Coś co wypromuje twój sklep / portal / usługe
• Strona 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
pamietacie wątek coś co zastąpi ulotkę reklamową to działa ale nie otym chciałem was zapytac czy chcieli byście reklamować portal na giełdzie słomczyn ? lub innej giełdzie samochodowej ? a może sklep internetowy ? co otym sądzicie aby ludzie trafiali właśnie do was a nie do konkurencji mam sposób aby klient otworzył płyte i zobaczył waszą reklame wypowiedzcie sie na ten temat a na marginesie a moze chcieli byście reklame w centrum warszawy na banerze ruchomym ? tez da sie zrobić wszystko to kwestia dogadania
Jeżeli jesteś pewien, że będzie z tego zysk dla mnie to wchodzimy w prosty układ. Przygotowywuje dla Ciebie link i od kazdego przejścia z tego linku dostajesz prowizje od zakupu (~10%). Jak jesteś zainteresowany to pisz - ja dałem uczciwe warunki.
Napisz trochę więcej szczegułów.
sorry miało być "szczegółów", 12 lat na obczyznie i problemy z ortografią.
otuż teraz dogrywam sprawe aby płyta była na conajmniej trzech giełdach samochodowych i działała jak przenośny portal na płycie ale nie ma on byc jednak rodzajem srzedawcy cudzego towaru ale ma on generowac potencjalnych klientów czyli zwiekszyć ruch na waszych portalach i w sklepach a skąd wiedzieć bedziecie ze to ja wam wygenerowalem tych ludzi w portalu i sklepie proste przy rejestracji i zakupach pojawi sie mój kod
No to tak jak Ci pisałem. Umieszczasz link i dostajesz % od tego co ktoś kupi. Odpowiadają Ci takie warunki ?
a jesli nie kupią teraz to tylko cie reklamuje za free sorry to ma słuzyc nie do pośrednictwa a generowania ruchu i za to brałbym pieniądze a nie pośrednictwa w sprzedaży
no tak a moze mała próba 7 dni gratis ale tylko dla kilku pierwszych
Jak by mi zależało na ruchu to bym sobie kupił 1000 wejść z allegro za 1zł...
Zależy mi na klientach a promocja która nie przyniesie mi żadnego efektu to sory ale potrzebna mi nie jest. No chyba, że mnie przekonasz, że warto to się może zastanowię. Coś to pisz.
no 1000 wejsc z internetu a po za internetem nie istniejesz a ja ci proponuje reklame po za internetem i jeśli ktos bedzie chciał możliwość wejścia właśnie do twojego sklepu z po za internetu nie musza cie szukac bo bedziesz widoczny jeśli nie odrazu to znajdą cie jak bedziesz potrzebny bedą mieli płyte i link do ciebie Sklepów jest miliony a twój tylko jeden wiec pomyś jak skierować do niego ludzi dla czego ludzie kupują w necie bo taniej bo lepsze znasz odpowiedz ? ja wiem dla tego właśnie moge skierowac klientów tam gdzie ja będę chcial a nie tam gdzie oni trafią przypatkowo
Udowodnij mi to i możemy działać :)
po niedzieli bede już po pierwszych rozmowach i wtedy nie ma sprawy
No to czekam :)
widze ze temat zainteresował forumowiczów wiec zapraszam do wypowiedzi wszystkich postaram się odpowiedziec na wszystkie rozsądne pytania
Oj Piotrze, ale ty kombinujesz :) Myślisz, że ktoś będzie się bawił w jakieś płytki ? Google i porównywarki cen, to jest reklama w Internecie. Porozdajesz płytki ludziom na bazarze a oni nie będą mieli nawet gdzie jej wsadzić :)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Coś co wypromuje twój sklep / portal / usługe": - Sprzedamy Twój produkt lub usługę! - DROPSHIPPING / SPRZEDAM TWÓJ TOWAR LUB USŁUGĘ PRZEZ INTERNET - [Sprzedam] Domenę na komunikator, portal, usługę GSM - twój sklep internetowy w 24h za 99zł - Wypromuje male firmy.
• Strona 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
|
|