|
Coś dla bogaczy |
Coś dla bogaczy
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam to znowu ja :D Podpatrzyłem w jednym odcinku Top gear fajny biznes ktory mozna bylo by otworzyc, mianowicie - futbol samochodowy tzn. gra wielka dmuchana (ale mocna) pilka ale nie kopiac ją tylko jezdząc samochodem...np zdezelowanymi maluszkami;D niezla frajda dla bogaczy i sadze ze moze byc z tego niezla kasa...moze trzeba zainwestowac no ale coz...tak to w biznesie jest ze najpierw trzeba zainwestowac;D co wy na to??
dobry plan chociaz to troche niebezpieczne?
a to jest rozrywka dla bogaczy czy biznes dla bogaczy?
no rozrywka dla bogaczy....i nie jest taki niebezpieczny..jak ogladalem nie wygladalo to bardzo niebezpiecznie bo wiesz szybko sie nie jezdzi bo mieli blokady chyba jakies
a mi sie wydaje ze powinienes zejsc z planety na ktorej obecnie sie znajdujesz i wrocic na planete Ziemie. Przeczytaj sobie temat ktory zalozyles, przeanalizuj, odpowiedz sobie na pytanie jakie ma on podloze biznesowe, a najlepiej zapisz na kartce i przeczytaj jak juz wytrzezwiejesz/przestanie dzialac to co bierzesz...Rownie dobrze mozna stworzyc arene walk samochodow ewentualnie wynajac dwa dzwigi i zagrac samochodami w "kasztany".
Irwin bez obrazy ale piszac "dobry plan" wywolales u mnie pewne zastanowienie. Otoz nie jestem pewien czy 152 to liczba KM tej bety co ja masz pod nickiem, czy jest to Twoje IQ, czy moze liczba miesiecy jakie przebywasz wsrod narodzonych. Ludzie prosze Was zastanowcie sie zanim napiszecie jakis nowy temat. Przybywa postow w zastraszajacym tempie, a niestety 90% z nich nie wnosza nic nowego do forum. Moze powinnismy utworzyc nowy dzial w ktorym zamieszczac bedziemy te i tego typu posty. Nazwijmy go "Szalone pomysly przyszlych bEznessmenow" a w opisie zaznaczmy iz dzial nie przeznaczony jest dla uzytkownikow ktorzy powaznie podchodza do idei owego forum. NIE CHCIALEM NIKOGO URAZIC TYM POSTEM, ALE JEST TO JUZ KOLEJNA BZDURA JAKA DZIS TU CZYTAM I MUSIALEM ROZLADOWAC GDZIES NEGATYWNE EMOCJE. pozdrawiam
Tutaj już był ten temat:
viewtopic.php?p=74795#p74795
moim skromnym zdaniem to nie jest bzdura jesli to dziala juz w innych krajach jak UK....wiec sadze ze moglo by sie to udac .
hahaha Krise dobrze prawisz :]
tego nie ma w UK, NRD, ZSRR, RPA czy innych zapyziałych krajach, kontynentach, i oceanach to co oglądałeś zostało stworzone wyłącznie dla potrzeb tego programu, były takie dwa mecze, samochody były zabezpieczone profesjonalną klatką , czyli wzmocnione rurami itp mało tego oni śmigają bolidami formuły 1 na hali o długości 320 m też biznes?? ewentualnie skakali samochodem ze skoczni narciarskiej gdzie rekord należy do małysza :] pomyśl też o tym biznesie może dolecisz do punktu K oni robili wiele oryginalnych pomysłów które ty możesz wykorzystać :] tak więc powodzenia :] a gdybyś grał w tą piłkę i zabrakło ci maluchów to mogę polecić Ci poloneza a nawet dwa :]
Nooooo wiecie to bylo tak troszke "poł zartem pol serio":D ale qrcze fajna sprawa, mi sie podoba bo mozna bylo by takie cos zrobic, jak masz duza kasiorki juz i sie dorobiles w innym interesie to co stoi na przeszkodzie aby dorobic sobie jeszcze troszke robiac dla swoich kolegow snobow fajna rozrywke:D
Tylko fiat seicento kosztuje 10k .Naprawa po jednym meetingu 3k...i auto 2 tygodnie u blacharza.Potrzebowałbyś jakieś 40 samochodów...Jeden mecz musiałby kosztować 5k.Bez sensu...
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Coś dla bogaczy":
• Strona 1 z 1
|
|