Witam wszystkich być może mam kilka fajnych pomysłów ale jak to zawsze bywa, ktoś musi te moje pomysły najpierw sprowadzić na ziemię, a później może coś dopiero z nich będzie po wcześniejszym organizacyjno-technicznym rekonesansie możliwości czy się da rade coś takiego zrobić.
Prawdopodobnie chwalenie się tutaj też nie jest wskazane, więc tylko nakreślę pomysł:
Chciałbym zrobić stronę, serwis z relacjami live ze spotkań sportowych na początku oczywiście tylko piłka nożna, później kto wie jakie inne dyscypliny można by było dodać (czytaj popularność serwisu). No ale do rzeczy jak wszyscy wiemy stron z relacjami live w naszym kraju jest już kilka, poczynając od oficjalnych stron klubowych, stron fanklubów i inne. Ja chciałbym połączyć obecne formy komentarzu tj. pisanie, dźwięk i coś na wzór relacji UEFA tj na podobnym silniku ale z przełożeniem na nasze krajowe zapotrzebowanie.
To tyle z mojego pomysłu ;) więc teraz czekam na ostre, twarde opinie co Wy o tym sądzicie, pisać śmiało bo tylko na super szczere odpowiedzi liczę, chcę się przekonać jak inni się na to zapatrują!