|
Coś Podobnego do lotto - strona 2 |
Coś Podobnego do lotto
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Po godzinach
‹ Nawijanie makaronu na uszy
Autor
Wiadomość
dopiero po sprzedazy 100tys nr bedzie mozna wygrac, a nr beda tak wygrywaly 1-100. 101-200, po kolei i w kazdym punkcie bedzie pewna ilosc nr tak aby z kazdego mozna bylo wygrac. a wtedy wiesc sie roznosci, ze wszedzie sie wygrywa. Psychologia. ;) A poza tym, nr bedzie mozna nabywac przez internet takze.
Dla mnie to jest całkowicie bez sensu bo i tak w tym jest system nagród losowych, więc wracamy do punku wyjścia czyli do zgody :-)
Też mi się wydaje, że przebić by się było trudno - lotto jednak cieszy się już jakimś zaufaniem i renomą, ja osobiście bałabym się grać w jakąś małą gierkę, bo bałabym się zwyczajnego oszustwa. Rynek też z drugiej strony jest już dość nasycony - sam totalizator ma dużo różnorodnych gier przecież, do tego dochodzą chociażby zakłady bukmacherskie, więc zastanawiam się dlaczego ludzie mieliby pójść grać właśnie do ciebie. No i na korzyść lotto przemawia jeszcze fakt że jest spółką państwową - raz że większe zaufanie przez to budzi, a dwa że część dochodów przeznacza się na polski sport, więc to chyba ryzykowny pomysł.
Państwo ma monopol w zakresie gier losowych i to nie jest kwestia otrzymania lub nie zgody ministerstwa. Po prostu nikt w Polsce nie może podobnej zabawy zrobić.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Polski_Monopol_Loteryjny http://pl.wikipedia.org/wiki/Monopol
Takie tematy powinny być z miejsca kasowane albo przynajmniej przenoszone do "działu z makaronem" w trosce o poziom forum! Małolaty wymyślają sobie totalnie utopijne pomysły bez jakiegokolwiek wcześniejszego rozeznania w temacie i tylko robią zamęt idiotycznymi wpisami. Co to w końcu jest- forum biznesu, czy o urojeniach gimnazjalistów...? Ja też mogę sobie pozakładać kilkadziesiąt wątków typu "budowa promów kosmicznych" albo "kopalnie diamentów w Afryce" itp. I co to wniesie do forum...? Wiem, mogę nie czytać i się czepiam, a chłopak tylko chciał uzyskać odpowiedź... To ja ci odpowiem- jeśli twój "nowatorski i genialny" pomysł miałby realne szanse realizacji, to czy sądzisz że prawdziwe "rekiny biznesu" by go nie zrealizowały...? Czy uważasz, że te wszystkie stare wygi (chociażby ci od automatów), które dysponują milionami i sztabami doradców nie skorzystaliby i nie wzięli się za takie coś, aby zarobić łatwy i szybki szmal...? Nie przemawia to do ciebie, że ktoś kto ma takie możliwości nie dał rady, a tobie z minimalnym kapitałem (ile masz- kilka tysięcy, kilkadziesiąt?), bez znajomości i bez doświadczenia się uda...? I później ludzie się dziwią, że kiedyś na tym forum byli fachowcy (a pamiętam że byli, bo pisałem już parę lat temu pod innym nickiem:)... Wystosowuję oficjalny protest przeciwko głupocie niektórych forumowiczów i przeciw bierności administracji tego forum!!! Skończmy wreszcie z idiotyzmem!!!
Nareszcie rozsądny głos na tym forum.. Też od jakiegoś czasu widzę, że poziom głupoty niektórych forumowiczów jest nieskończenie wysoki.. Nic dodać, nic ująć do tego co napisałeś. Pozdrawiam.
No i watek trafił tam, gdzie jego miejsce. Wyrazy uznania dla admina! Oby więcej takich udanych interwencji.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Coś Podobnego do lotto - strona 2": - coś podobnego do taxi - aukcjaZA10GROSZY-jak otworzyc coś podobnego? - punkt przedszkolny lub cos podobnego - LOTTO - lotto
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|