|
Coś w Odnawialnych źródłach energii... |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam wszystkich. Jestem z zawodu Elektro energetykiem Odnawialnych źródeł energii- a teraz ksztalce sie w kierunku- Handel Zagraniczny. Mysle nad jakims biznesem z tymi energiami...i biore pod uwage wykorzystanie mojego przyszlego wyksztalcenia w handlu. Mam problem bo nie mam zadnego pomyslu!!! jaki biznes otworzyc :sad: Prosze o Wasze pomysły i propozycje, dziekoofka i pozdrawiam
Hmmmmm......No nareszcie ktoś kto myśli w tym samym kierunku co ja :) Ja miałbym świetny pomysł jednakże,ine mam żądnych środków i długo jeszcze nie będe miał.Gdybyś był zainteresowany jakimiś działaniami ze mną w tym kierunku to pisz na priv lub gg.elo!
Miałbyś pomysł? To może ja bym znalazł środki... O jaką sumę by chodziło?
Hit na clay swiat benda nowe solary z niemiec kture bende tylko jeste 1/4 kosztowaly co normalnie.... dzienki uzywanie niecyste metale
witam
drogi januszu czy mogł bys napisac po polsku bo niewiele zrozumiałem a wydaje mi sie ze piszesz cos ciekawego pozdrawiam
pomysl swietny, a wiatry dobrze wieja...
Witam.Tak,mam dobry pomysł i bardzo realne zyski .....Suma o jaką chodzi zależy od inwestora :grin: Sprawa jest prosta:Im więcej zainwestujesz tym większe bedą zyski :cool: Już z jedna osoba wymieniałem poglady na ten temat,jak jesteś blizej zainteresowany to napisz na priv albo na gg,to podam ci ogolnie oco by chodziło w tym przyszłosciowym biznesie :smile: :smile: :smile: bo tu nie bede pisał,a nad schematem dzialalnosci(mini-biznes planem) popracuje przez weekend bo wtedy bede miał czas dopiero.Ewentualnie moge odsprzedac swoj pomysl jeslibys nie był zainteresowany spółką,a jesli rzeczywiscie ejstes z Hamburga to ciekawie sie moze zapowiadac współpraca..........
Jak chcecie coś wiedzieć to pytajcie mnie na priv. Przerobiłem b.dokładnie temat el. wiatrowych, el. na fryture i OR.
|
|