Ciekawa rzecz i to w takiej niewielkiej miejscowości - dla kreatywnych z werwą i luzactwem :)
tutaj
Są odważni? Może wiecie, które miasta trącą jeszcze starą, duszną komuną?
|
crazy tours |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Ciekawa rzecz i to w takiej niewielkiej miejscowości - dla kreatywnych z werwą i luzactwem :)
tutaj Są odważni? Może wiecie, które miasta trącą jeszcze starą, duszną komuną?
Hmm... niewielkiej? Nowa Huta to dzielnica Krakowa :mrgreen:
Pomysł wcale nie taki orginalny jak by sie mogło wydawać.
Byłem w tamtym roku na takiej wycieczce tyle tylko że na Krecie. Oglądaliśmy typowe wsie, jechaliśmy na osłach, a potem w takiej wiosce w starej tawernie w towarzystwie gości któży jeszcze pamiętaja jak walczyli z Niemcami ucztowaliśmy. Ouzo sie lało litrami, metaxa też :wink: Do tego pieczony baran, tzaciki itd, itp. Jedna z lepszych imprez jakie w życiu pamiętam :mrgreen: Takie wycieczki są fajne. Ale z Crazy wieśkiem jako polak bym nie pojechał. Bo za 50 eur to ja sobie pojade na bloki, skrzykne ekipe i za 50 eur to będziemy mieli picia na tydzień :razz: Ale dla zagranicznych turystów to musi być super przygoda. W zime miałem znajomych z Portugali. Chcieli zobaczyćw Polsce wszystko. To ok :wink: Piliśmy wódke pod sklepem, zrobiliśmy zdjęcia z największymi menelami z miasta, na dyskotece bawili sie z polskimi dziewczynami ale też byliśmy w Oświęcimiu, Częstochowie, Warszawie, Krakowie itp.
dzis w faktach tvn byo o tym nawet byl crazy wiesiek :cool:
|
|