Częścią oferty mojej firmy poza projektowaniem stron WWW i związanych z tym rzeczy są aplikacje internetowe oraz aplikacje wspomagające działanie firmy.
Aplikacja którą stworzyliśmy to między innymi baza firm, osób kontaktowych w firmie, historia kontaktów z firmą oraz inne notatki. Jest to świetne narzędzie bez którego ja osobiście nie wyobrażam sobie pracy. Nie trzeba zbierać wizytówek i szukać w nich numeru telefonu czy nazwiska osoby z którą się rozmawiało wszystko jest w systemie. Można dodać notatki o danej firmie o przeprowadzonych z nią rozmowach.
Są też inne funkcje których nie będę opisywał ponieważ nikomu nie chciałoby się tego czytać.
Chciałbym dowiedzieć się co sądzicie o tego typu aplikacjach dla biznesu. Co powinno się w nich zawierać, a co byłoby zbędne.
Chciałbym aby moja firma skupiła się właśnie na takich rozwiązaniach. Projektowanie stron WWW jest fajne ale często zdarza się ze firmy wolą zlecać to np. swoim pracownikom czy znajomym którym wydaje się tylko że to potrafią.
Mam nadzieje że nie potraktowaliście tego posta jako reklamy na forum bo nie o to mi chodzi.