|
CROPP TOWN |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Franchising, franczyza
Autor
Wiadomość
-----Mam do was wszystkich wielka prosbe o pomoc, chcialbym otworzyc sklep cropp town w moim miescie poniewaz jedyny jaki jest gdziezs w poblizu to 50 km ode mnie. Moje miasto liczy ok. 50-60 tys. mieszkancow. Jezeli ktos wie co i jak zrobic, prosil bym aby napisal. Fajnie by bylo gdyby tez mogl mi napisac jakies wskazowki na djrasiel@gmail.com
Tutaj masz warunki stawiane przez Top Secret. Myślę, że Cropp ma zbliżone wymagania. Niestety nic więcej na ten temat powiedzieć nie mogę, musisz kontaktować się bezpośrednio z firmą. Na Twoim miejscu skontaktowałbym się bezpośrednio z firmą, tam dowiesz się wszystkiego
· Dysponowanie lokalem o powierzchni od 150 m2 do 300 m2; · atrakcyjne położenie lokalu (główna ulica handlowa, centrum handlowe o dużym przepływie klientów); · lokal położony w mieście liczącym min. 40 tys. mieszkańców · mile widziane doświadczenie w branży odzieżowej · aranżacja lokalu według przygotowanego przez nas projektu W ramach pakietu franczyzowego oferujemy: · Korzystanie ze znaku towarowego Top Secret i know-how firmy bez ponoszenia opłat franczyzowych; · Udzielanie pomocy przy wyborze lokalizacji sklepu; · Zaprojektowanie sklepu; · Nieodpłatne "przekazanie" towaru do sprzedaży; · Zaplanowanie pierwszej dostawy towarów i planowanie następnych dostaw; · Analiza rotacji towaru i reagowanie na tendencje rynku lokalnego; · Pomoc w organizowaniu kampanii reklamowej związanej z uruchomieniem sklepu; · Pomoc wykwalifikowanej kadry pracowników Top Secret w bieżącym zarządzaniu sklepem; · Organizowania kampanii reklamowych i okazjonalnych akcji marketingowych; · Wspieranie akcji reklamowych organizowanych przez Franczyzobiorców na rynkach lokalnych.
witam, tu masz namiar na tą firme,wystarczy zadzwonic i poprosić pana Tomasza Koczara,numer telefonu to 0587696900 lub 0587696821, ich siedziba jest w Gdańsku, email do nich to franczyza@lpp.com.pl. Wejdz na ta strone tu wszystko pisze http://www.franchising.info.pl/main.php ... id=307&t=2. powodzenia
Też jestem zainteresowany otworzeniem w podobnym mieście sklepu cropp. Mam pytanie czy numer do tego Pana jest aktualny?
Udało się Panu otworzyć ten sklep? Pytam, bo też się tym interesuję. Pozdrawiam
|
|