|
CROPP TOWN |
CROPP TOWN
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Franchising, franczyza
Autor
Wiadomość
-----Mam do was wszystkich wielka prosbe o pomoc, chcialbym otworzyc sklep cropp town w moim miescie poniewaz jedyny jaki jest gdziezs w poblizu to 50 km ode mnie. Moje miasto liczy ok. 50-60 tys. mieszkancow. Jezeli ktos wie co i jak zrobic, prosil bym aby napisal. Fajnie by bylo gdyby tez mogl mi napisac jakies wskazowki na djrasiel@gmail.com
Tutaj masz warunki stawiane przez Top Secret. Myślę, że Cropp ma zbliżone wymagania. Niestety nic więcej na ten temat powiedzieć nie mogę, musisz kontaktować się bezpośrednio z firmą. Na Twoim miejscu skontaktowałbym się bezpośrednio z firmą, tam dowiesz się wszystkiego
· Dysponowanie lokalem o powierzchni od 150 m2 do 300 m2; · atrakcyjne położenie lokalu (główna ulica handlowa, centrum handlowe o dużym przepływie klientów); · lokal położony w mieście liczącym min. 40 tys. mieszkańców · mile widziane doświadczenie w branży odzieżowej · aranżacja lokalu według przygotowanego przez nas projektu W ramach pakietu franczyzowego oferujemy: · Korzystanie ze znaku towarowego Top Secret i know-how firmy bez ponoszenia opłat franczyzowych; · Udzielanie pomocy przy wyborze lokalizacji sklepu; · Zaprojektowanie sklepu; · Nieodpłatne "przekazanie" towaru do sprzedaży; · Zaplanowanie pierwszej dostawy towarów i planowanie następnych dostaw; · Analiza rotacji towaru i reagowanie na tendencje rynku lokalnego; · Pomoc w organizowaniu kampanii reklamowej związanej z uruchomieniem sklepu; · Pomoc wykwalifikowanej kadry pracowników Top Secret w bieżącym zarządzaniu sklepem; · Organizowania kampanii reklamowych i okazjonalnych akcji marketingowych; · Wspieranie akcji reklamowych organizowanych przez Franczyzobiorców na rynkach lokalnych.
witam, tu masz namiar na tą firme,wystarczy zadzwonic i poprosić pana Tomasza Koczara,numer telefonu to 0587696900 lub 0587696821, ich siedziba jest w Gdańsku, email do nich to franczyza@lpp.com.pl. Wejdz na ta strone tu wszystko pisze http://www.franchising.info.pl/main.php ... id=307&t=2. powodzenia
Też jestem zainteresowany otworzeniem w podobnym mieście sklepu cropp. Mam pytanie czy numer do tego Pana jest aktualny?
Udało się Panu otworzyć ten sklep? Pytam, bo też się tym interesuję. Pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "CROPP TOWN": - Cropp Town - cropp town - FIRAM CROPP - CROPP czy RAPPER JEANS co wybrać - franczyza house,cropp,diverse
• Strona 1 z 1
|
|