mam pomysł, żeby piec i sprzedawać np. pączki bezpośrednio przy kliencie.
Sprzedaż byłaby z okienka "do ręki", można by również realizować zamówienia z dowozem.
|
Cukiernia szybkiej obsługi |
Cukiernia szybkiej obsługi
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
mam pomysł, żeby piec i sprzedawać np. pączki bezpośrednio przy kliencie.
Sprzedaż byłaby z okienka "do ręki", można by również realizować zamówienia z dowozem.
nom dobre, tylko musisz mieć dobre miejsce...
Widziałem w kilku supermarketach takie coś, były pączki, naleśniki z różnymi dodatkami, bułeczki.
No ok, powiedzmy idę sobię na uczelnie i nagle łapie mnie smak na pączka przychodzę więc do CIebie, czekam powiedzmy (nie wiem ile dokładnie piecze się pączek) minute i odbieram pięknie ciepłego, rzekłbym nawet gorącego pączka który parzy mnie w podniebienie a póżniej boli mnie brzuch ;) Myślę, żę lepszą opcją był by wypiek powiedzmy co godzine. Mozna by napisać napiś, świerze pączki co godzina. W godzine nie zrobią się w zaden sposób twarde
Gdzie chcialbys to otworzyc (chodzi mi o to jakie obiekty sa w poblizu itp)?
Co do lokalizacji, myślę, że najlepsza by była przy ruchliwym deptaku lub przystanku autobusowym. Lub w jakimś centrum handlowym. Nie wiem tylko jaki byłby szacunkowy koszt urządzeń i jakie trzeba by mieć pozwolenia.
Sprawdź również podobne tematy:
- Bar szybkiej obsługi
- Bar szybkiej obsługi...Nie fast food - Trójmiasto - bar szybkiej obsługi - (good) food to go - Restauracja szybkiej obsługi przy drodze - Potrzebuję szybkiej pożyczki - Bar szybkiej obslugi - wymagane papiery - Warszawa magazyn z gwarancją szybkiej dostawy towaru - POMOCY POTRZEBUJĘ SZYBKIEJ POŻYCZKI OK.2 TYSIĄCE. JAKI BANK - Sprzet dla baru szybkiej obslugi (pizza, kebab, frytki itp) Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|