|
CV - co wpisać, przykłady CV - strona 2 |
CV - co wpisać, przykłady CV
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Praca
‹ Praca
Autor
Wiadomość
CV musisz zawsze pisać indywidualnie pod konkretną ofertę pracy. Choć ja osobiście nigdy nie pisałem żadnych dokumentów aplikacyjnych i bez trudu znajdowałem pracę. Polecam THE 4-W Strategy - strategię dzięki której ostatnio jeden gość w wieku 50 lat dostał pracę w 3 godziny - i to bez cv, listu motywacyjnego i rozmowy kwalifikacyjnej.
Życiorys zawodowy warto każdorazowo dostosowywać do każdej z ofert pracy z osobna, czyli uwypuklać te elementy wykształcenia, szkolenia, nabyte umiejętności praktyczne oraz wykonywane wcześniej obowiązki zawodowe, które najbardziej odpowiadają wymaganiom tej oferty pracy, na jaką w danej chwili odpowiadamy.
Prosty przepis - bierzesz szablon, modyfikujesz go, wypisujesz dane i eksponujesz to, co jest najważniejsze, co może być ciekawe dla pracodawcy w danej firmie.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "CV - co wpisać, przykłady CV - strona 2": - Aktywa - przykłady - Dobre przykłady reklam - Przykłady ciekawych kampanii reklamowych - Przykłady firm które były restrukturyzowane - Faktura? Ale co wpisać?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|