nazira napisał(a):Szanowni Państwo wybaczcie OT ale pozwolę sobie zacytować jednego z uczestników tej rozmowy:" Mam pytanie informacje odnosnie złotego interesu ze sprowadzaniem aut z angli udało Ci sie uzyskac od Heńka w spożywczym czy pani Jadzi spod monopolowego. Czemu uważasz ze nieznajac sie na autach i na rynku angielskich samochodow masz szanse powodzenia w tej branży. Czy wiesz ze jesli sprowadzisz samochod osobowy (nie ważne ze na czesci)i nie oplacisz za niego akcyzy jest to przestepsto za które grozi odsiadka. Jak chcesz przewozic te samochody do Polski ? . Czy mialbys kogos zaufanego ktory sprzedawal by czesci za Ciebie i nie wkladal polowy do wlasnej kieszeni ? "
Czyżbyś tępił konkurencję szanowny Panie kolego???
W tamtym wątku przekonywałeś jego autora o niskiej opłacalnosci tego biznesu.... widzę niekonsekwencję...
Mozesz przytoczyc moje dokladne słowa bo wydaje mi sie ze nie nadażam do konca za Twoja spostrzegawoscia ala Rutkowski. Ja daje zawsze dobre rady moim zdaniem ... jak widze kogos kto sie nie zna na temacie to wiem ze na nim nie zarobi...
Pozatym jesli przytaczasz czyjes slowa to powinienes zawsze zamieszczac w kontekscie czyjej odpowiedzi zostaly one zamieszczone... Ty tego nie zrobiles wiec ja jestem zmuszony to zrobic ....
"witam wszystkich!zastanawiam się nad sprowadzaniem rozbitych aut z anglii w celach zarobkowych-konkretnie aut na części,czy jest ktoś kto mógłby udzielić mi konkretnych rad i wskazówek gdzie szukać aut w anglii,czy są ubezpieczalnie które robią przetargi takich aut,czy na granicy płaci się opłaty i czy auta sprowadza się jako do remontu czy na częsci,"
Pozdrawiam.