na zamówienie klienta ,jakieś oryginalne ,dziwaczne obojetnie jakie
To dla mnie ważne bo chciałbym sobie pewien przedmiot stworzyć ,
jak i gdzie ,bardzo mi zależy
dowiedzenia ,pieniędzy i zdrowia
|
Czy istnieją firmy co produkują urządzenia na zamówienie? |
Czy istnieją firmy co produkują urządzenia na zamówienie?
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
na zamówienie klienta ,jakieś oryginalne ,dziwaczne obojetnie jakie
To dla mnie ważne bo chciałbym sobie pewien przedmiot stworzyć , jak i gdzie ,bardzo mi zależy dowiedzenia ,pieniędzy i zdrowia
W polsce to raczej nie słyszalem, a co takiego chciałbyś żeby ci skonstruowali, osobiście mam kilka pomyslów na przedmioty raczej bezużyteczne i mające charakter tzw. bajeru co do niczego nie służy albo jest po to by tylko zaskakiwać i powolutku sobie to realizuje, ale są to urządzenia typu elektronicznego lub elektro-mechaniczne. Zeby ktoś ci zrobił cos co seryjnie nie powstaje to musisz pogrzebać w sieci i poszukać jakiegoś indywidualnego konstruktora hobbysty.Dla mnie to wydaje sie byc ciekawy pomysł na interes ale zyski z tego troche niepewne no chyba że ma sie glowę pełna pomysłów i potrafi się cos zrobić tanio i wie że to sie napewno sprzeda, bo trzeba często projektować coś zupelnie od zera i albo wyjdzie albo nie albo klientowi sie spodoba i zaplaci albo nie.
jakie urządzenie-maszynę potrzebujesz wyprodukować ?
obojętnie jakie? ty kpisz czy o drogę pytasz?
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem kolegę, ale sądzę, że ma on na myśli przedmioty abstrakcyjne jak np.: drewniana paczka papierosów drewniana na kółkach. Oczywiście bez papierosów w środku. Takie unikatowe do niczego niesłużące nic, ale oryginalne. O coś takiego chodzi?
Sam uważam, to za ciekawy pomysł. Mogący rozreklamować firmę albo da się przerobi na coś więcej.
no niezłe wnioski wyciągasz z jego posta:)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Czy istnieją firmy co produkują urządzenia na zamówienie?": - CZY ISTNIEJĄ TAKIE KREDYTY - Czy istnieją dotacje dla prowadzących DG? - Czy istnieją podobne istytucje do PAP? - Wykaz firm ktore istnieja... - kredyty na rozpoczecie dzial.gosp.-istnieja takie?
• Strona 1 z 1
|
|