|
Czy kroś mi sprawdzi biznes plan? |
Czy kroś mi sprawdzi biznes plan?
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Biznes Plan wzory, przykłady
Autor
Wiadomość
Witam, napisałam biznes plan by otrzymać dotację 40tyś na rozpoczęcie firmy. Wypełniłam wniosek część opisową i część finansową, mam jednak wątpliwości czy poprawnie wypełniłam rachunek wyników i bilans. Czy ktoś byłby na tyle miły, że nieodpłatnie rzuciłby okiem czy jest to dobrze wypełnione?
gdybyś napisała w temacie , oddam za darmo biznesplan na 6.2 POKL, to pewnie czytelnicy by się znaleźli.
nawet ci co tylko do szkoły potrzebuja. pozdrawiam
i tu niespodzianka, znalazła się osoba (dziękuję) chętna do pomocy, z którą omawiam moje wątpliwości. Może nawet to osoba, której ja kiedyś pomogłam? Jednak istnieją ludzie dobrej woli. Wierze, że nie wszyscy są nastawieni na wyzysk i dorobienie się na czyiś plecach. Wiem, ze gdybym napisała ze oddam BP za darmo, to by było wielu chętnych, ale jednak Ci co chcą pomóc tez istnieją, mimo że pewnie są jak dinozaury na wymarciu.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Czy kroś mi sprawdzi biznes plan?": - SPRAWDZI MI KTOŚ BIZNES PLAN SALONU FRYZJERSKIEGO? - jaki biznes sie sprawdzi ? - kto sprawdzi firmę ? - BIZNES PLAN, czym sie kierowac przy pisaniu biznes planu - Pożyczę na biznes lub sprzedam biznes plan
• Strona 1 z 1
|
|