|
Czy ktoś chce kupić telefony? |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Mieszkam na Wyspach,zauważyłem dużą różnicę w cenach telefonów,tak jak i samochodów,zapraszam do współpracy!
witam, mozesz podac jakies przykładowe ceny, mam znajomych ktorzy maja komisy, mozna by cos pomyslec.
na jakich zasadach polegała by twoja współpraca?
bylbym zainteresowany
W sprawie telefonów proszę pisać na priw
przepraszam zalozyciela tematu ze bede mu swoja wypowiedzia przysparzal konkurencji ale takze szukam komisow lub osob prywatnych ktore sa sklonne nawiazac wspolprace. Zaznaczam iz interesuje mnie tylko rejon lodzki i najblizsze okolice. Osobiscie bywam w polsce 2-3 razy w miesiacu. Przykladowa cena Sony Ericsson K800i 475 zl. osoba posiadajaca komis wrzuca soft+zdejmuje simlock co go nie kosztuje nic, dorzuca swoja marze i sprzedaje. Oczywiscie podana cena jest czysto orientacyjna i przedstawia moje oczekiwania, kompromis rowniez wchodzi w gre i niewykluczone ze przy wiekszych ilosciach i dluzszej wspolpracy ceny zejda w dol. Obecnie poszukuje w anglii hurtowni gsm(jezeli takie tu wystepuja) i wtedy mozna naprawde powaznie pomyslec nad wiekszymi dostawami.
niewiem czy to takie oplacalne doliczcie sobie jeszcze wgranie polskiego jezyka i zdjecie simlocka a jak wiadomo w nowych telefonach to nie jest takie tanie ale mimo wszystko powodzenia!!
|
|