|
Czy ktoś korzystał z centrum handlu hurtowego ? - strona 3 |
Czy ktoś korzystał z centrum handlu hurtowego ?
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
darlito..juz sie pogubiłem....czy ty sprzedajesz produkty..czy adresy
bazy kontaktowe ale jesli ktos nie potrafi zamowic towaru z niemczech to za sowita prowizje przywozimy pod drzwi :-)
I mam rozumiec ze taka codzienna aktualizacje dostaje na mail/strone www? Jak jest tam tylko 1% wszystkich ofert co do tam dodajecie/co decyduje o dodaniu, przepraszam ale za bardzo nie rozumiem jaka usluge oferujecie.
Sugerujemy się zapytaniami klientów i takie oferty dodajemy. Nasz oferta jest na stronie, bardzo proszę się z nią zapoznać lub: Kiedy nasza baza danych jest nie zbędna: * chcesz poszerzyć asortyment swojego sklepu/hurtowni * poszukujesz produktów, po znacznie obniżonych, dyskontowych cenach * jeśli planujesz otwarcie hurtowni, sklepu, punktu handlowego na bazarze, sprzedaż obwoźną, sklepu internetowego, rozpoczęcie sprzedaży na allegro, ebay * posiadasz kontakty handlowe na Ukrainie, Rosji, Rumuni, Litwie, Estonii, Bułgarii ... Naszym produktem jest baza danych hurtowni na terenie Niemiec oferujących produkty z zwrotów sklepowych, końcówek serii, licytacji komorniczych, likwidacji sklepów, upadłości firm W większości towar pochodził z Niemieckich marketów takich jak: Media Markt, Praktiker, Obi,Ikea, Aldi itd. Sprawdź jak zamówić bazę ... Baza zawiera: * nazwę firmy * dane teleadresowe * adres strony www * adres email * dane osoby kontaktowej * informację na temat języka, w którym można się komunikować (w niektórych hurtowniach możliwa jest komunikacja w j. polskim w znacznej większości w j. angielskim) * informację o wiodącej branży z praktycznym opisem, wynikającym z naszych bezpośrednich kontaktów z daną hurtownią Razem z bazą otrzymują Państwo: * wykaz produktów ze strony http://www.retourware24.de, ze wskazaniem danych teleadresowych * wykaz przykładowych newsletterów, które otrzymujemy od firm niemieckich * bezpłatne doradztwo biznesowe odnośnie zakupu towarów na terenie Niemiec, podatków itp. * pomoc w praktycznym i skutecznym wykorzystaniu informacji zawartych w bazie * aktualizację bazy przez okres 6 miesięcy, licząc od daty zamówienia Korzyści, jakie wynikają z zakupu bazy danych: * oszczędność czasu i pieniędzy (błądzenie po przypadkowo znalezionych w internecie adresach hurtowni, jest kosztowne) * dostęp do olbrzymiego rynku, zarezerwowanego dotychczas dla nielicznych * pominięcie pośredników * zakup produktów, po znacznie obniżonych, dyskontowych cenach * gwarancja jakości (palety nie są sortowane przez pośredników) Cechy bazy danych: * ponieważ jesteśmy pewni jakości naszego produktu, płatność za bazę danych następuje po jej otrzymaniu przez zamawiającego * gwarantujemy 100% aktualności bazy danych * baza zawiera tylko i wyłącznie dane sprawdzonych, wiarygodnych niemieckich hurtowni (baza powstała na podstawie praktycznych doświadczeń a nie teoretycznego, przypadkowego wykazu internetowego)
Witam a ja mam pytanie ile w chh kosztuje odtwarzacz mp3 (przenośny) np 1gb?
W związku z tym, że wiele osób sugerując się powyższą wypowiedzią wysyłało do nas zapytania o opłatę śpieszę z wyjaśnieniem. Obecnie dostęp do serwisu CHH.pl jest całkowicie darmowy. Nie pobieramy żadnych opłat od klientów chcących uzyskać dostęp do sprzedawców hurtowych. Przy okazji rozpoczynającego się nowego roku życzymy Wszystkim użytkownikom tego forum samych pomyślnych decyzji biznesowych i powodzenia w realizacji celów. Z pozdrowieniami Zespół CHH.pl
witam :) skoro już mowa o chh i zentradzie to miałabym taka sprawę jeśli można się przyłączyć-jak ja jako osoba,która zamierza otworzyć działalność gospodarcza mam się mniej czy więcej zorientować w cenach hurtowych skoro wymagane są dane firmy do rejestracji? bo przed założeniem rzecz jasna trzeba orientować się w cenach,obliczyć przychód,dochód i w związku z tym wybrać odpowiedni podatek itp.itd....ja rozumiem cel hurtowni w tej sytuacji,ale jak ten problem z mojej strony rozwiązać? za ew wskazówki z góry dziękuję :)
PS.to moje początki (także pierwszy post) dlatego proszę nie krzyczeć tak mocno :P
Witam serdecznie, Zakładając działalność gospodarczą Pana NIP będzie taki sam jak przed założeniem działalności. A więc, po zarejestrowaniu się w naszym serwisie CHH.pl, skontaktujemy się z Panem telefonicznie aby potwierdzić dane i będzie Pan mógł korzystać z serwisu. Pozdrawiam http://www.chh.pl
Do Pana z CHH - Czy mogłby Pan podac namiary na tego importera bielizny z Turcji o którym Pan wspomniał wczesniej? Myslę o otwarciu hurtowni z bielizną wszelkie informacje o importerach beda mile widziane. Z góry dziękuje.
Sprawdź również podobne tematy:
- Centrum handlu Hurtowego
- Centrum handlu hurtowego - szukam - ODZIEŻ - CENTRUM HANDLU HURTOWEGO SŁOWACJA - Db FranchiseFinance - czy ktoś korzystał? - Retourware24-korzystał ktoś z Państwa ? - TAX CARE korzystał ktoś z ich usług ? - Portalu handlu hurtowego?? - Szukam wspólnika do handlu hurtowego - Centra Handlu Hurtowego w Rumunii Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|