|
Czy mają Państwo jakieś propozycje? |
|
Strona główna forum
‹ Banki, lokaty, kredyty, dotacje z UE
‹ Dotacje
Autor
Wiadomość
Witam wszystkich serdecznie. W tym roku otrzymałam dotację z Urzędu Pracy na rozpoczęcie działalności gospodarczej w wysokości 13 500 zł. Prowadzę działalność związana z usługami i handlem w zakresie teleinformatycznym jaki i elektrycznym. Czy są jeszcze dostępne dla mnie jako przedsiebiorcy jakieś dofinansowania unijne nie koniecznie z Urzędu Pracy, gdyż z tej placówki z tego co się orientuję mogę starać się jeszcze o dotację na pracownika, zatrudniając go oczywiście z Urzędu Pracy ale dopiero po pół roku prowadzenia działalności. Jeśli są dostepne dla mnie dofinansowania to jakie i po jakim czasie mogę się o nie starać i gdzie sie dowiadywać o szczegóły. Z góry dziękuję za każdą propozycję i pomoc. Pozdrawiam serdecznie
Przejrzyj dział, wszystko było już omawiane.
Witam Cię _Wojtek_ .
Nie zadałam pytania czy było wszystko omawiane ale czy ktoś ma jakies propozycję dotyczace dotacji. Poza tym to chyba oczywiste, że jeżeli znalazłabym na forum w tym dziale odpowiedz na swoje pytanie to bym nie dodawała tematu. Szukam jakichkolwiek informacji jesli nie jestes w stanie mi pomoc to chociaz nie przeszkadzaj.
Droga Marto, jeżeli szukałaś to najwidoczniej niewystarczająco ponieważ zarówno temat dofinansowania stanowiska pracy jak i innych możliwości pomocy z PUPu oraz dostępnych dotacji z UE był szeroko i niejednokrotnie omawiany. Jeżeli pokazanie palcem wyszukiwarki uważasz za "przeszkadzanie" to naprawdę nie wiem jak można Ci pomóc.
Jeśli chodzi o dotacje z UP to wiem już wszystko a niestety nic innego nie znalazłam na forum więc dlatego zadałam pytanie.
|
|