|
Czy mogę kupić w hurtowni bez firmy? |
Czy mogę kupić w hurtowni bez firmy?
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Witam wszystkich! To moj pierwszy post i mam dosc nietypowe pytanie. Mianowicie czy istnieje taka szansa, ze ja jako osoba prywatna nie posiadajaca zadnej dzialalnosci gospodarczej bylbym w stanie kupic taniej w hurtowni jakies rzeczy, tylko ze chodzi o male ilosci (np. 5 sztuk). Pozdrawiam
Jedź do chińskiego centrum ;)
no bardzo smieszne ale ja sie pytam powaznie, to jak to jest z tymi hurtowniami ile minimalnie trzeba zamowic towaru ???
np GSM często minimalne zamówienie to 100 zł netto, 5 szt. można kupić gdy wchodzisz do sklepu, a hurtownia je zaopatruje i jak sama nazwa wskazuje tylko hurtowe ilości, trzeba pamiętać, że sprzedawca też człowiek, więc można sie dogadać, a bez faktury nawet taniej :P
No to przecież mówie poważnie, chińskie centrum to taka duuuuża hurtownia
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Czy mogę kupić w hurtowni bez firmy?": - motocykl- czy moge kupic motor na firme? - Co mogę kupić z dotacji z UP na działalność TAXI? - Czy moge kupic montazownice na szkole jazdy? - czy moge kupić towar bez zaswiadczenia o dzialalnosci? - Otwieram DG 1.10 czy we wrześniu mogę kupić towar na sprzeda
• Strona 1 z 1
|
|