|
Czy moge załorzyć firme |
Czy moge załorzyć firme
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Firma
Autor
Wiadomość
witam bardzo proszę o pomoc chciałbym założyć działalność gospodarczą ale pracuję legalnie i mam odprowadzane wszystkie składki chodzi mi o działalność typu sklep internetowy proszę o pomoc
Możesz.
dołączę sie do tematu .
i mam pytanie jakie będę ponosił miesięczne opląty prowadzenia DG jeśli pracuje na pełen etat w innej firmie a mój sklep internetowy będzie na 1/4 .
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee a można prowadzić działalność gospodarczą na 1/4 etatu ???????? Niezależnie czy twój sklep będzie otwarty tylko 2 czy 8 godzin podatki i opłaty płacisz takie same. Jeżeli jesteś już pracownikiem i sa odprowadzane składki to na DG czegoś tam nie płacisz ale nie powiem ci czego bo nie chce wprowadzać w bląd.
Sprawdź również podobne tematy:
- Jak załorzyć dom maklerski ?
- Czy mogę otworzyć firmę? - Bobcat czy moge wciagnac w firme? - Kupowanie narzędzi na firmę - czy już mogę? - Jak mogę nazwać własną firmę? - Czy mogę za środki z UP przejąć działającą firme? - Czy mogę założyć firmę nie posiadając dowodu - Motocykl- czy moge kupic motor na firme? - Czy zakładając nową firmę mogę otrzymać kredyt? Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|