|
Czy Muszę Zwrócić Dofinansowanie do PUP |
Czy Muszę Zwrócić Dofinansowanie do PUP
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Dotacje Unijne, Dotacje z PUP
Autor
Wiadomość
Mam pewien problem a mianowicie: umowę z Pup podpisałem 27.10.2009r. pieniądze na koncie miałem 31ego.umowę do domu przysłano mi dopiero 10.11. dzień po podpisaniu umowy(nie mając jej jeszcze w reku) zadzwoniłem do pup z zapytaniem czy mogę już zrobić wpis do ewidencji odpowiedziano mi że tak mogę.teraz okazuje się że złamałem paragraf 2 umowy mówiący że wpisu powinienem dokonać dopiero po przelaniu pieniędzy tj. po 31.10.Na tą panią która mi odpowiedziała że mogę dokonać wpisu niestety nie mogę się już powołać bo już nie pracuje w PUP.Proszę o pomoc.Czy był ktoś może w takiej sytuacji? Czy będę musiał zwracać pieniądze? wszystkie faktury i dokumenty niezbędne do rozliczenia sie z PUP już posiadam.
no i nic nikt nie poradzi
oficjalne pismo do dyrektora ze skargą na pracownika, który błędnie udzielił informacji, a jeśli nie pomoże WUP, a jeśli nie pomoże Sąd, miałem już styczność zahaczyć o ostatnie rozwiązanie, klient, nie tyle spóźnił się co 30 dni na rozliczenie wypadało w niedzielę, zakupu dokonano więc w poniedziałek, PUP zażądał zwrotu dotacji i się mylił :) pieniądze poszły na cele charytatywne :)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Czy Muszę Zwrócić Dofinansowanie do PUP": - Do kogo sie zwrócić? - na co zwrócić uwagę?? dot. licencjat... - Do kogo się zwrócić o mapy - Materiały budowlane - czy warto zwrócić się do agencji ?? - Założenie dyskoteki jakie koszty na co zwrócić uwagę?
• Strona 1 z 1
|
|