Witam,
Czy nie uważacie że sokoro na tym forum MLM Admin odsyła do tego działu " Nawijanie makaronu na uszy " całkowicie skreśla ten biznes to jest sens tu o tym pisać?
Z drugiej strony Panowie jesteśmy że tak powiem odseparowani jesteśmy wszyscy w jednym dziale i jest nas dużo więc będziemy przyciągać tu coraz więcej osób ;d także możemy się razem zjednoczyć no i razem wymieniać się tu doświadczeniami itp.
Ja działam w MLM który był robiony przez 6 lat metodą tradycyjną nie dawno wrzuciliśmy go w internet i powiem wam że efekty są mega, jest dużo łatwiej budować biznes, no i też nie wychodząc z domu można w jeden dzień ruszyć z biznesem na całym świecie. No tradycyjnie jak chciałbym to robić to musiał bym jechać do Francji , Holandi , Hiszapni i reszty krajów no i sporo czasu tam spędzić tam wszystko ruszyło tak mam możliwość zrobienia tego z domu.
Łączmy się wszyscy z MLM ta forma biznesu jest dla każdego dostępna lecz każdy się nie nadaje i jak taki ktoś wchodzi w ten biznes i go to przerasta wtedy są stwierdzenia typu że to piramida itp. Sprawdźcie sobie definicję Piramida Finansowa wpiszcie w Gogle , piramida jest min. wtedy gdy nie ma produktu lecz ktoś zarabia na wejściach do firmy dlatego prawo Polskie nie pozwala aby firmy zarabiały na wejściach do danej firmy.
Po zakupie pakiety masz olbrzymie możliwości, lecz no niektórzy powiedzą eee... to jeszcze płacić trzeba. NO ale jak zakłada się sklep to 20 . tyś zł to jest min. początkowych inwestycji mało tego co msc. płacisz Zus w MLM możesz najpierw zbudować biznes a potem płacić podatki. "Pracuj mądrze nie ciężko" Znam mnóstwo osób które miały swoje tradycyjne biznesy i zrozumiały MLM no i zaczęli działać sporo osób po ro\ku czasu miało większe zyski z MLM niż z tradycyjnej firmy którą rozwijali kilka , kilkanaście lat oczywiście to kwestie indywidualne.
Dlatego nie zwracajmy uwagi na osoby które piętnują ten biznes, to często osoby które działały trochę w MLM 2-3 msc. i oczekiwały że szybko się wzbogacą, to nie jest tak że popracujesz kilka minut dziennie i zbudujesz biznes MLM tu trzeba pracy cierpliwości , zaangażowania , samodyscypliny jeśli nie posiadasz tych cech to kwestia czasu abyś je nabył.
Szanuję osoby które tak jak ostatnio umówiłem jedną osobę żeby pokazać jej biznes a on powiedział " Nie wiesz to nie dla mnie ja wiem że idzie to robić i z pewnością to zrobisz ale ja zostanę przy tym co robiłem dotychczas mimo wszystko dziękuję za propozycje.
Pozdrawiam,