|
Czy opłaci się handlować butami dla dzieciaków??? |
Czy opłaci się handlować butami dla dzieciaków???
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Zamierzam sprzedawać obuwie od nowego roku.Zainteresowały mnie buty dla dzieci.Przeszukuję różne aukcje i widzę , że tego typu obuwia jest bardzo mało.Czyżby buciki dla maluchów to kiepski interes ? ? Przecież ich cena w sklepach wcale nie jest niska .A może nie warto zajmować się handlem małego obuwia??? Basia
Witam, czy zamierza Pani handlować wyłącznie w "sieci", czy może otworzyć sklep? I jaki miały by to być buciki (firma)??
Mam stoisko na rynku hurtowym.Tam nikt nie handluje takim towarem,duże buty tak -jest nawet kilka stoisk.
W sieci sprzedaję od miesiąca białe bolerka do ślubu i teraz przez okres chłodów jest zainteresowanie .Nie wiem (brak mi doświadczenia w sprzedawaniu w sieci ), czy buciki dziecinne kupują mamy przez internet.Chyba to trzeba zmierzyć?
witam, nie zdecydowalabym sie na zakup obuwia dla dziecka przez internet. A to ze wzgledu na to, ze rozmiar rozmiarowi nierowny, pomimo tego, ze mozna podac długośc wkładki nie zawsze obuwie pasuje chociazby ze wzgledu na wysokie badz niskie podbicie.
butów w rozm.38-44 jest dużo (mam na myśli sprzedaż na aukcjach) to jak oni kupują ?
Kupują na chybił trafił ;) powinnas wiedzieć że kazdy producent inaczej trochę ma miarke- przyklad- moja kobitka kupiła sobie na allegro balerinki roz 39 oraz buty na obcasie rowniez roz 39. Baleriny okazaly sie o rozmiar za duze, ze nie dalo sie w nich chodzic a buty na obcasie byly idealnie dopasowane.
Trzeba zauwazyc że ludzie ci co kupują na allegro najpierw mierza obuwie w sklepie. Jezeli w sklepie dany rozmiar pasuje to zamawiaja tej samej firmy na allegro po odpowiednio niższej cenie.
Witam . Czy zatem da sie zarobić sprzedając buty w rozmiarze 25-36 (fasony sportowe).??
Czy dziś na hurtowym rynku zaopatrują sie sklepy?Może kupuja u producenta?
Często tez hurtownie sprzedaja na allegro i wtedy naprawde ciezko przebic ich... Najpierw przejrzyj ceny w kategori i sie zastanow czy dasz rade z nimi konkurowac.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Czy opłaci się handlować butami dla dzieciaków???": - co bardziej się opłaci handlować na allegro - Strzelnica/Pub dla dzieciakow - Akademia sportowa dla dzieciaków - Czy ktos posiada franczyze na ubrania dla dzieciaków - Od niemowlaka do przedszkolaka czyli wszystko dla dzieciaków
• Strona 1 z 1
|
|