|
Czy Pub to dobry biznes? |
Czy Pub to dobry biznes?
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Chciałbym sie was zaptrac czy Pub to dobry Biznes,czy da sie na tym zarobic i czy mozna dostac jakes dotacje do tej dziłalnosci....Chodzi mi o moze nie jakas meline tylko o miesce gdzie mozna dobrze zjesc i miło spedzic czas i conajwazneijsze czy dostał bym jakas dotacje... prosze o wasze opinie
jakiś tam pub, bez bardzo dobrej lokalizacji nie ma racji bytu...
no rozumiem ze lokalizacja jest najwazniejsza bez tego niema co robic tego biznesu
Nie ma prostej odpowiedzi na twoje pytanie. W jednym miejscu pub może być rewelacyjnym biznesem w innym totalna klapą. Ale tak jest w każdym biznesie. To czy biznes się nam uda zależy od bardzo wielu czynników. Nie jest powiedziane, że skoro mój pub okazał się trafionym biznesem u ciebie to się powtórzy. Sam powinieneś przeanalizować czy akurat ten rodzaj biznesu, w tym akurat miejscu, z tą akurat konkurencją itp itd okaże się biznesem dobrym.
Pzdr
Zgadzam się ale jest jeszcze coś. coś cłakiem nieracjonalnego. niedaleko mnie były dwie piwiarnie, dość podobne i z bardzo zbliżónymi cenami, no i jedna miała dość duże obroty a druga nieomal zerowe, jedynie w upały pojawiali się tam ludzie, a tak to wchodził tam ktoś rzadko. no i ta piwiarnia upadła. nie wiadomo dlaczego
[/quote]
no i ta piwiarnia upadła. nie wiadomo dlaczego[/quote] która to ta? jeżeli chodzi o tą do której ludzie wchodzili tylko w upały to zapewne dlatego że nie było klientów. Jeżeli ta która miała duże obroty to może nie upadła tylko została zamknięta z przyczyn losowych
chodzi mi tez o to czy ktos dałby mi na taki biznes dofinansowanie
PUP ci da 18tys zł na pub
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Czy Pub to dobry biznes?": - Biznes na ropuchach,czy to dobry biznes? - czy to dobry biznes?? - Dobry biznes - Czy to dobry biznes? - Dobry biznes!!
• Strona 1 z 1
|
|