|
Czy to dobry pomysł na biznes? |
Czy to dobry pomysł na biznes?
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Chciałbym załozyc firme budowlana ktora na poczatku zajmowała by sie drobnymi pracami typu malowanie i wykańczanie mieszkań.Oczywiście dobrze by było gdybym znalazł wspólnika bo niewiem czy podołał bym zadaniu no i licze na dofinansowanie z UP.Co o tym myslicie,jakies rady?,pomysły?.
Hejka, napisz coś więcej. Ilu mieszkańców liczy Twoja miejscowość, czy znasz się na tym, masz już jakieś zlecenia … Dofinansowanie z UP to dobry pomysł, sam kiedyś brałem. Weź pod uwagę fakt że takich firm jest sporo, czy zdajesz sobie sprawę że ciężki jest początek takiej firmy ? Ale wiara w siebie czyni cuda :)) Pozdrawiam
Witaj
w mojej miejscowosci jest ponad 200 tys mieszkancow.Na tym znam sie słabo ale mam wujaszka ktory bardzo dobrze sie na tym zna i jeśli miłabym dobry biznes plan ktory bym mu przedstawił napewno by przyja moja propozycje a co do reszty pracownikow to mysle ze nie byłó by problemu.Właśnie chodzi mi o zlecenia miałem nadzieje ze ktos mi powie skad miałbym je brac i gdzie szukac tych zlecen.Firma chciałbym zeby narazie działąła na wschodzi polski plus warszawa.Jesli ktos mogłby mi pomoc byłbym wdzieczny.Wiem ze poczatki takiej formy sa ciezkie i zdaje sobie z tego sprawe i niechce ja otwierac na siłe chce narazie wszystko sprawdzic i dowiedziec sie jak najwiecej zeby puzniej nie było jakiś niespodzianek.Oczywiscie licze na dofinansowanie z UP.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Czy to dobry pomysł na biznes?": - A ja mam pomysł na dobry biznes! - Dobry Pomysł na biznes - mam pomysł na dobry biznes... - Dobry pomysł na E-biznes - czy to dobry Pomysł na Biznes
• Strona 1 z 1
|
|