|
Czy to wyjdzie? |
Czy to wyjdzie?
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Mieszkam w 20 tyś mieście, mam do zagospodarowania 20 m lokal w samym centrum miasta. Myśle o otworzeniu patronackiego sklepu firmy cukierniczej produkującej wyłacznie słodycze. W sklepie znajdowałby sie tylko towar tejze firmy czyli bombonierki cukierki itd. W sklepach spozywczych znajdujacych sie w mieście są wyroby cukiernicze ale przyznam ze nie ma pełnego asortymentu tejze firmy.Mysle tu o odpowiednim wystroju sklepu i wyeksponowaniu towaru które będą przyciągały wzrok klientów. Pomysł powstał jak poszedłem do dużego sklepu spozywczego i chciałem kupić jakies słodycze na dzień kobiet --poprostu mały wybór a ceny olbrzymie. Czy na sprzedaży samych słodyczy można wyjsc na swoje. Z góry dziękuje za wszelkie sugestie i pomysły.
tylko jednej firmy? według mnie nie,zbyt mały wybór,klient lubi mieć wybór
taki profesjonalny sklep z dużym wyborem i normalnymi cenami może miałby szanse powodzenia,sklep z asortymentem jednej firmy nie,bo ta firma sama by to robiła gdyby się opłacało
W moim - 18-tysięcznym mieście taki sklep funkcjonował ok. 3-4 miesięcy.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Czy to wyjdzie?": - pab ile to wyjdzie - p1erogi , naleśniki itp- na telefon-czy to wyjdzie? - Barek:) (moze cos z tego wyjdzie)
• Strona 1 z 1
|
|