|
Czy warto dzisaj zainwestowac w fundusz inwestycyjny "A |
|
Strona główna forum
‹ GPW
‹ Giełda Papierów Wartościowych
Autor
Wiadomość
Witam jestem nowym uzytkownikiem tej strony i w zasadzie nie mam wiekszego pojecia o giejdzie i funduszach inwestycyjnych, dlatego zwracam sie do Was z pytaniem czy warto na dzien dzisiejszy inwestowac w fundusze inwestycyjne Arki (akcje oraz zrownowazony) jakie sa Wasze rokowania tego funduszu itd chodzi mi raczej o dloguterminowe kupno tych jednostek.Z gory dzieki za wszystkie odpowiedzi;) pozdrowiam
odpowiedz na Twoje pytanie może być tylko jedna TAK, tyle ze musisz pamiętać ze fundusze inwestycyjne, jakie by one nie były, przynoszą zadowalający zysk dopiero w długim okresie czasu.
pozdrawiam
Mysle ze po ostatniej sporej korekcie mozna by zakupic jakies jednostki w funduszach. Wiadomo jednak ze rynek jest juz napompowany i nie wiadomo jak dlugo bedzie jeszcze wszystko szlo w gore. Ale jak chcesz lokowac kapital dlugoterminowo w fundusze to mysle ze to odpowiedni moment
Ja jestem sceptyczny do funduszy. W tym roku nawet srednio doswiadczony inwestor zarobil wiecej niz najlepsze fundusze. Oczywiscie mozna ulokowac czesc pieniedzy traktujac to jako dywersyfikacje portfela ale napewno nie calosc.
|
|