|
Czy warto ????? proszę o opinie |
Czy warto ????? proszę o opinie
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam mieszkam w 25tyś mieście gdzie jest 5 pizzerii jakieś 2-3 budki z hottogami i 2 kebaby(marne) Wpadłem na pomysł założenia własnego lokalu pod tytułem kebab+ powiecmy inne fast foody mam pomysł na mam jakieś 40 tyś na wejście czy może mi sie to udać?? i czy będzie to opłacalne proszę o pomoc
moze sie udac
dlaczego nie na rondzie wiatraczna w wawa ( podaje fakty zeby nie było ze gadam teoretycznie ) sa takie 2 kebaby ceny podobne jak nie takie same w jednym kolejka zawsze - trzeba czekac po 20 minut w drugiej myszy harcuja i hula wiatr jak otworzysz taki co trzeba czekac to się uda jak ten drugi to czas pokaze to jest własnie przykład na to ze jak ktos chce potworzyc interes a pisze : ja sie nie znam ale zatrudnie kogos kto się zna to efekt jest taki - ten co sie zna robi dobrze ,ten co zatrudnia ,to moze mu nie starczyc na opłacenie fachowca
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Czy warto ????? proszę o opinie": - Prosze i opinie - BIŻUTERIA - warto ? Jakie są wasze opinie... - Proszę o obiektywną opinię - Proszę o opinię WSZYSTKICH - Proszę o opinię WSZYSTKICH
• Strona 1 z 1
|
|