|
Czym sa decyzje wstepne ???? |
Czym sa decyzje wstepne ????
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Banki, lokaty, kredyty
‹ Kredyty
Autor
Wiadomość
w reklamie GE mowie ze decyzja w minute ? czym jjest ta decyzja jakie papiery trzeba przyniesc na nia ? czy jest wiazaca w jakis sposob ? wiem ze to moze proste ale nie iwem wiec pytam :>
mówisz, jakie masz dochody, ile chcesz pożyczyć, jakie masz zobowiązania i Ci wyliczają, czy dostaniesz, czy nie. Później donosisz dokumenty i mogą Ci powiedzieć, że jednak nie dostaniesz tyle ile chciałeś
to w takim razie jaki sens takich spotkan ? :>
tylko taki, że jeśli nie dostaniesz kredytu w danym banku, to nie ciągają Cię o doniesienie dokumentów :) wiedz, że niektóre dokumenty mają określoną ważność, banki też sprawdzają w BIKu klientów, każde zapytanie obniża punktację, więc tu od razu widzisz, czy dalej coś w tym banu możesz się starać, czy lepiej sobie odpuścić.
W każdym banku ta procedura tak wyglada? Bo to rzeczywiście pozwala zaoszczędzic czas.
ogolne zasady sa pewnie zblizone,ale szczegolowe procedury kazdy bank uklada sobie sam na wlasne potrzeby...
a wstepna decyzja pozwoli nam zoszczedzic sporo czasu i nerwowo,a ze w mionute w GE, to jeszcze lepiej:)
Generalnie wydaje mi sie żeby osiągnąć "dobry czas" trzeba mieć wszystkie potrzebne dokumenty.
zgadzam sie inaczej ciezko oczekiwac zeby bank podjal szybko decyzje nie przechodzac przez wszystkie formalnosci...
Wszystkie druki sa na stronach : weryfikacja zatrudnienia, wniosek o wypłate kredytu czy np.specyfikacja robót i cen.
tymbardziej ludzie powinni pamietac o nich i je szybko przygotowywac jesli chca szybko otrzymac kredyt...
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Czym sa decyzje wstepne ????": - umowy wstępne - dzis otrzymałam decyzje odmowną z zusu - Pomóżcie podjąć decyzje!!! Biznes po Ojcu - pizzeria, pytanie wstępne - Wstępne wyniki sekcji gen. Sikorskiego
• Strona 1 z 1
|
|