miasto ok 100 tys duzo prywatnych duzych firm bankow itp. kapital ok 30-35tys, mam na oku kupno malego vana po taniosci:)- isuzu to chyba najmniejszy van na swiecie,takie podelko do zapalek na kolkach:)a co do szczegolow to jest tylko w okolicy jedna podobna firma,ale oni zajmuja sie bardziej wszystkim,wiec ja chce sie zabrac konkretnie za mycia okien,a wiec tak to wyglada klienci powinni sie znalesc zwlaszcza ze na poczatek dal bym promocyjne ceny,na poczatek jeden pracownik, moze dwoch jak bedzie duzo zamowien,ogolnie licze tak:
auto firmowe 6 tys
sprzet itp. 4tys
relkama:ulotki,internet,drobne ogloszenia w lokalnej gazecie, plus fantazyjne pomalowane auto dla zwrocenia uwagi przechodniow ok 5-7 tys
miesieczna placa dla jedynego pracownika 1,4-1,7tys
co myslicie
przy dobrym wietrze mozna miec ok 150-200zl na dzien z tego, 6dni w tyg to jest ok 4000 na miesiac z czego dla mnie na poczatku powinno zostac tak ok 2000
wiem ze to nie majatek ale mam jeszcze inne zrodlo dochodu tak bylby to calkiem piekny bonus
pozdrawiam przedsiebiorczych ktorzy nie daja sie urzedniczo-admninistracyjnemu uciskowi:)