Do krzytofiak
Kolego Krzysztofiak jak jesteś taki uczony i obeznany w temacie to może zdradzisz nam kilka tajemnic?
pozdr
|
Czyszczenie tapicerek samochodowych, pranie dywanów |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Do krzytofiak
Kolego Krzysztofiak jak jesteś taki uczony i obeznany w temacie to może zdradzisz nam kilka tajemnic? pozdr
Kolego, skąd taka trwoga w Twojej wypowiedzi? Czyżby złość, że ja wiem a Ty nie Cię rozwścieczyła
Otóż, na pewno posiadam dostateczną widzę, aby taki interes uruchomić. I taki mam zamiar. Moja widza jest czysto teoretyczna, ponieważ nie pracowałem w samej pralni, a w biurze, ale wydaje mi się że noad połowe sukcesu dzięki swojej wiedzy mam. Nie twierdzę, że nie pomogę ... co chcesz wiedzieć?
Kolego, skąd taka trwoga w Twojej wypowiedzi? Czyżby złość, że ja wiem a Ty nie Cię rozwścieczyła
Otóż, na pewno posiadam dostateczną widzę, aby taki interes uruchomić. I taki mam zamiar. Moja widza jest czysto teoretyczna, ponieważ nie pracowałem w samej pralni, a w biurze, ale wydaje mi się że noad połowe sukcesu dzięki swojej wiedzy mam. Nie twierdzę, że nie pomogę ... co chcesz wiedzieć? Kolego to nie trwoga ani złość...tylko komentarz do Twojej wcześniejszej wypowiedzi w której napisałeś, że "my" nic praktycznie nie wiemy, więc napisz coś więcej o tym co wiesz w odniesieniu do wcześniejszej wypowiedzi. Wiedza teoretyczna to podstawa w tym biznesie i owszem zgadzam się, ale bez praktyki na poczatku jest ciężko. pozdr
hakos napisał:
Szkoda, że nikt się nie wypowie o praktycznej wydajności RM 760 i puzziego.
Kolego Hakos,
co do wydajności RM760 to nie sugeruj się opisem w instrukcji, w praktyce bywa różnie, czasem zurzywasz więcej proszku czasem mniej wszystko zależy od stopnia zabrudzenia. Można przyjąć , że śednio z wiadra 10 kg RM 760 masz wydajności w przeliczeniu na złotówki około 1000zł. pozdr pk
jak ktos potrzebuje to tanio sprzedam puzzi 100 z całym osprzętem to nowy sprzęt kupiony w salonie karcher sprzedaje bo mam dwa tel 792-95-03-13
Witam!!
Mam takie pytanie chce otwozyc myjnie reczna samochodowa...i chcialbym sie dopwiedziec jak jest z pozwoleniami na takie cos...Ciezko zdobyc?? Pozdrawiam
|
|